Aan het eind van dit gekke voetbalseizoen, waarin bijna niks kon en er alleen maar hard getraind werd door alle jeugdteams, moest er natuurlijk een mooie afsluiter zijn.

4 juli, niet alleen feestdag voor de Amerikanen maar ook een unieke dag in de geschiedenis van Sportpark de Mors: 4 juli 2021 vond de eerste Zomer Morsbokaal plaats.

Er zijn een aantal legendarische duo's die voor de wereld erg herkenbaar zijn. Om er zomaar even een paar op te noemen: Bassie en Adriaan, Bert en Ernie, Peppie en Kokkie, Bonny en Clyde, Samson en Gert en ga zo maar door. Echter is er ook een duo dat voor de jongens hier, regelrecht kan worden toegevoegd aan deze lijst. Dit zijn Roy Belt en Fred Oonk.

Zaterdag heeft JO7 de laatste 4x4 regiocompetitie wedstrijden van het seizoen gespeeld. Er werd ’s ochtends lekker gevoetbald, veel plezier gemaakt en ’s middags hebben ze een geweldig teamuitje gehad.

De omstandigheden waren zaterdagochtend perfect voor de zomerse seizoensafsluiting: heerlijk weer én publiek was voor het eerst weer welkom op Sportpark de Mors. Wat een feest!

Al een paar weken werd er door de jeugd van SV Delden en SVO Twickel toegeleefd naar afgelopen zaterdag.Tijdens trainingen en vrije momenten werd er geoefend op het nemen van een penalty. De organisatie van de eerste penaltybokaal had gezorgd voor de juiste voorwaarden voor een spannende strijd; wie wordt de Penaltykoning 2021 van SV Delden?

Zaterdagmorgen 8 mei kleurde sportpark de Mors volledig oranje. SV Delden had ter afsluiting van de meivakantie een heus Oranje festival georganiseerd. De kinderen werden ingedeeld in teams die ook deelnemen aan het Europees Kampioenschap voetbal. Ook de KNVB droeg haar steentje bij met hesjes voorzien van namen van Nederlands elftal spelers én Oranje leeuwinnen Tussen alle wedstrijden door streden de kinderen ook nog voor een individuele prijs, de Penaltybokaal.

Zaterdag 10 april werd op het hoofdveld van SV Delden gestreden om de Mors-cup. Klokslag half tien werd door zeven scheidsrechters uit JO15 het eerste fluitsignaal gegeven.

Ook dit jaar wist de paashaas Sportpark de Mors weer te vinden en dus kon de jongste jeugd van SV Delden afgelopen zaterdag op zoek naar paaseieren. Dit keer had de paashaas zelfs een vriendinnetje meegenomen: de kip met gouden eieren die maarliefst twee gouden eieren had verstopt.

Afgelopen maanden zijn de laatste horden genomen in de realisatie van het nieuwe sportcomplex op de Mors. Jan Brinkcate heeft de voortgang weer vastgelegd op de gevoelige plaat.

Afgelopen zaterdag hebben enthousiaste voetballertjes het nieuwe pupillenveldje van SV Delden uitgebreid getest en goedgekeurd.

Sinds deze week worden de voetballers en voetbalsters bij SV Delden extra in de schijnwerpers geplaatst met nieuwe LED veldverlichting.

Of het nu koud is of niet, de jeugd van SV Delden heeft de winterstop al weken achter zich liggen. Inmiddels is de jeugd t/m 17 jaar volop aan het trainen en ook op zaterdag is er van alles te beleven op Sportpark de Mors.

De 97e algemene ledenvergadering van SV Delden verliep dit jaar, zoals zoveel, door corona anders dan anders. De ALV vond donderdag 26 november plaats in het Parochiehuis en was voor het eerst in de historie ook digitaal te volgen.

De sponsorcommissie van SV Delden heeft haar businessclubleden getrakteerd op een smakelijke tegoedbon van de twee horecaondernemers binnen de businessclub.

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen in coronatijd helaas niet zoveel kinderen bezoeken als in de afgelopen jaren. Des te groter was de verrassing dat afgelopen zaterdag, 21 november, SV Delden onverwachts twee Pieten op bezoek kreeg.

Met de gedeeltelijke lockdown zijn velen van ons al een tijdje niet meer op Sportpark de Mors geweest. En dat is jammer, want de ontwikkeling van het nieuwe sportpark gaat in razend tempo.

Een aantal keren per jaar houdt SV Delden een toffe vriendjes- en vriendinnetjesochtend voor de jongste jeugd in Delden en omgeving. Zo ook afgelopen zaterdag.

Onder het mom 'gelukkig hebben we de foto's nog' zijn de nieuwe teamfoto's online geplaatst.

In de afgelopen weken hebben verschillende trainers van de oudere jeugdteams hun vrijwilligersovereenkomst getekend. Eind vorig seizoen was met de trainers de samenwerking voor het nieuwe seizoen al overeengekomen, met het onderteken van de overeenkomsten is dit nu ook officieel bekrachtigd