Als de jubilarissen niet naar SV Delden kunnen komen, dan komt SV Delden naar de jubilarissen! Wat doe je als de jubilarissen door corona alweer niet gehuldigd kunnen worden? Dan zoek je de jubilarissen thuis op! Afgelopen donderdag ging het bestuur van SV Delden op pad om jubilarissen van de afgelopen twee jaar te huldigen.

De teams van SV Delden en SVO Twickel voetbalden al een tijdje zonder publiek en inmiddels is de winterstop aangebroken. Maar gelukkig hebben we de teamfoto's nog!

Vrijdag 19 november brachten de Sint en zijn Pieten,
Een bezoek aan onze jongste blauw gele jongens en grieten!

Ondanks de nodige onzekerheid als gevolg van de aangescherpte corona maatregelen kon de 98e algemene ledenvergadering van SV Delden afgelopen donderdag alsnog 'gewoon' doorgaan zoals gepland. En dat betekende dat de vergadering voor het eerst plaats had in de nieuwe accommodatie. De bovenzaal van sportkantine De Finish bood een prettig onderkomen aan de aanwezige leden die ondanks de omstandigheden goed vertegenwoordigd waren. Helaas moesten we het doen met een sobere setting zonder koffie en drankje na afloop maar gelukkig overheerste het optimisme.

[flickphoto=51619125485]

Afgelopen woensdag heeft de jeugdcommissie van SV Delden een geslaagde voetbalmiddag georganiseerd voor alle jongens en meisjes van de Deldense basisscholen groep 3 t/m 6.

Afgelopen zomer gingen de SV Delden baklakens heel Europa over, zoals we hebben kunnen zien op de vele leuke ingezonden foto's. Uit meer dan 20 inzendingen heeft een onafhankelijke en deskundige jury de inzending van Tijn gekozen als de meest originele.

In de afgelopen zomervakantie vierde Wim Wold zijn 60ste verjaardag. Voor het JO17 team, begeleiding en ouders genoeg reden om Wim in het zonnetje te zetten.

We zijn weer begonnen! Afgelopen zaterdag was het ruim voor 9 uur al een drukte van belang op Sportpark de Mors.

We kijken terug op een erg geslaagde opening van het nieuwe Sportpark de Mors: feestelijk, sportief en gezellig, precies zoals bedoeld! De dag vloog voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Afgelopen zondagmiddag 22 augustus is JO17-1 naar Outdoor Het Schwarzwald in Hellendoorn geweest. In plaats van een afsluitend teamuitje van vorig seizoen dus eigenlijk een teambuildings sessie voor het nieuwe seizoen, zullen we maar zeggen. En om maar met de deur in huis te vallen: de sessie is 100% geslaagd, we gaan hoge ogen gooien in de competitie, dat kan niet anders!

Na een gezellige en productieve klussendag is Sportpark de Mors (bijna) klaar voor de opening volgende week zaterdag

Deze week hebben vrijwilligers van SV Delden voor een sportieve activiteit gezorgd tijdens de zomerspelen en houtstad.

Aan het eind van dit gekke voetbalseizoen, waarin bijna niks kon en er alleen maar hard getraind werd door alle jeugdteams, moest er natuurlijk een mooie afsluiter zijn.

4 juli, niet alleen feestdag voor de Amerikanen maar ook een unieke dag in de geschiedenis van Sportpark de Mors: 4 juli 2021 vond de eerste Zomer Morsbokaal plaats.

Er zijn een aantal legendarische duo's die voor de wereld erg herkenbaar zijn. Om er zomaar even een paar op te noemen: Bassie en Adriaan, Bert en Ernie, Peppie en Kokkie, Bonny en Clyde, Samson en Gert en ga zo maar door. Echter is er ook een duo dat voor de jongens hier, regelrecht kan worden toegevoegd aan deze lijst. Dit zijn Roy Belt en Fred Oonk.

Zaterdag heeft JO7 de laatste 4x4 regiocompetitie wedstrijden van het seizoen gespeeld. Er werd ’s ochtends lekker gevoetbald, veel plezier gemaakt en ’s middags hebben ze een geweldig teamuitje gehad.

De omstandigheden waren zaterdagochtend perfect voor de zomerse seizoensafsluiting: heerlijk weer én publiek was voor het eerst weer welkom op Sportpark de Mors. Wat een feest!

Al een paar weken werd er door de jeugd van SV Delden en SVO Twickel toegeleefd naar afgelopen zaterdag.Tijdens trainingen en vrije momenten werd er geoefend op het nemen van een penalty. De organisatie van de eerste penaltybokaal had gezorgd voor de juiste voorwaarden voor een spannende strijd; wie wordt de Penaltykoning 2021 van SV Delden?

Zaterdagmorgen 8 mei kleurde sportpark de Mors volledig oranje. SV Delden had ter afsluiting van de meivakantie een heus Oranje festival georganiseerd. De kinderen werden ingedeeld in teams die ook deelnemen aan het Europees Kampioenschap voetbal. Ook de KNVB droeg haar steentje bij met hesjes voorzien van namen van Nederlands elftal spelers én Oranje leeuwinnen Tussen alle wedstrijden door streden de kinderen ook nog voor een individuele prijs, de Penaltybokaal.

Zaterdag 10 april werd op het hoofdveld van SV Delden gestreden om de Mors-cup. Klokslag half tien werd door zeven scheidsrechters uit JO15 het eerste fluitsignaal gegeven.