Zaterdag 7 december zijn twee jeugdteams van SV Delden kampioen geworden en dat is uiteraard uitbundig gevierd.

Zaterdag 30 november hebben beide JO10 teams van SV Delden nieuwe tenues ontvangen van hun sponsor.

Op donderdag 28 november vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van SV Delden plaats in het in staat van ontmanteling zijnde clubhuis 'n Trefhook'.

Vandaag is er volop gewerkt aan het inrichten van de tijdelijke units, zodat deze vanaf het komende weekend in gebruik genomen kunnen worden.

Op vrijdag 22 november bezocht Sinterklaas met drie pieten SV Delden.

In een bomvolle blauw-gele kantine is zaterdag een waardig afscheidsfeest gehouden. Met deze gezellige en nostalgische avond, met als hoogtepunt natuurlijk de veiling, is letterlijk en figuurlijk de weg vrij gemaakt voor de sloop van het clubgebouw.

Met een heerlijk najaarszonnetje op het gezicht heeft de Deldense jeugd tussen 6 en 11 jaar een sportieve herfstvakantie activiteit gehad.

Woensdag 16 oktober was betaald voetbal scheidsrechter Rob Dieperink te gast bij SV Delden. Voor de ruim veertig aanwezigen was het een leuke en leerzame avond - pure reclame voor het scheidsrechtersvak.

Op zaterdag 19 oktober om klokslag half negen stonden ruim 25 enthousiaste vrijwilligers klaar om te starten met de eerste werkzaamheden ten behoeve van het nieuwe Sportpark de Mors.

Zaterdag 24 augustus organiseerden de Deldense sportverenigingen hun jaarlijkse Open Dag. Ouders en kinderen kregen de mogelijkheid om bij iedere vereniging rustig rond te kijken welke sport goed bij hem of haar past.

Zinderend in meerdere opzichten, dat was het JO12 Morstoernooi dat op zaterdag 29 juni als afsluiting van het seizoen werd georganiseerd door en bij SV Delden.

Fantastisch weer, een mooie bosrijke omgeving en een prima kampeerboerderij maakten het jaarlijkse voetbalkamp voor bijna 70 jongens en meisjes tot een super geslaagd weekend.

Op zaterdag 8 juni was de Twentse keepersbattle bij Heracles in het Polman-stadion.

Woensdag 17 april kwamen 42 kinderen samen bij SV Delden voor een actief Paasfestijn.

Zaterdagmorgen 6 april hield SV Delden de jaarlijkse voorjaars-inloopochtend. Het sportpark was aangekleed met ballonnen en vlaggetjes.

De kinderen renden vrolijk over het veld, de één met een bal aan de voet, de ander met een regenworm in de hand…

Op zaterdagmiddag 30 maart zijn de jeugdleden van SV Delden én de meiden van SVO Twickel langs de deuren gegaan, om Delden en Deldenerbroek van heerlijke chocolade paaseitjes te voorzien.

De Business Club van SV Delden heeft begin maart een bezoek gebracht aan de firma Techmag in Haaksbergen, het bedrijf van Bert-Jan Morsink. Na een uitgebreide rondleiding werd de avond afgesloten bij Femi’s grillroom en pizzeria, waar gastheer Daniel Mirza de Business Club-leden allerlei speciale kleine gerechtjes voorschotelde.

Alle trainers en leiders van SV Delden en SVO Twickel waren maandagavond 18 maart door de Technische Commissie (TC) uitgenodigd om kennis te maken met Rinus, de online assistent trainer van de KNVB.

Op 19 december 2018 is de Business Club van SV Delden met vijftien personen naar de wedstrijd Schalke tegen Leverkusen geweest. Het niveau van de wedstijd viel tegen maar de gezelligheid en de sfeer was perfect.

Zaterdagavond 19 januari was er een speciale feestavond georganiseerd om alle vrijwilligers van SV Delden in het zonnetje te zetten. Van jong tot oud was aanwezig op de feestavond welke gehouden werd in het Aparthotel Delden.