In de afgelopen weken hebben verschillende trainers van de oudere jeugdteams hun vrijwilligersovereenkomst getekend. Eind vorig seizoen was met de trainers de samenwerking voor het nieuwe seizoen al overeengekomen, met het onderteken van de overeenkomsten is dit nu ook officieel bekrachtigd

Tijdens de afgelopen open dag hebben belangstellenden zelf kunnen constateren (klik) hoe rap de bouw van het nieuwe sportcomplex vordert. Het proces wordt gelukkig vastgelegd op gevoelige plaat door Jan Brinkcate, zodat we nog even terug kunnen kijken.

Bij de goed bezochte inloopochtend zaterdag werd er door de kabouters en welpen veel plezier gemaakt tijdens de verschillende spelletjes en natuurlijk heerlijk gevoetbald.

Onder nog altijd warme omstandigheden vond zaterdag 15 augustus de jaarlijkse open dag op sportpark de Mors plaats. Ouders en kinderen kregen de mogelijkheid om bij de deelnemende verenigingen rustig rond te kijken welke sport goed bij hem of haar past én om een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal.

De bouw van Sporthal de Mors – het paradepaardje van het gelijknamige sportpark – gaat de laatste weken in razend tempo.

Bij wijze van alternatieve seizoensafsluiting hebben alleleden van SV Delden afgelopen week persoonlijk een ludiek presentje ontvangen.

De nieuwbouw van de sporthal vordert met rasse schreden. Vrijwel dagelijks maakt Jan Brinkcate de gang naar Sportpark de Mors om de voortgang van de nieuwbouw op beeld vast te leggen.

Met het verlengen van zijn contract voor volgend seizoen gaat trainer Roy Belt zijn 10e opeenvolgende seizoen in als trainer voor SV Delden.

Nadat na lange tijd iedereen eindelijk weer een weekje lekker naar school was geweest, werd er afgelopen zaterdag even stoom afgeblazen op het voetbalveld.

Op 12 mei in alle vroegte werden de raatliggers voor de overspanning van de sporthal geleverd. Met een lengte van 28 meter en een gewicht van jewelste was dit geen sinecure.

Na weken van stilte rolde afgelopen week eindelijk de bal weer op Sportpark De Mors. Als koeien die na een lange winter weer voor het eerst de wei in mogen, zo moet het gevoeld hebben voor de voetballers.

Zolang het coronavirus de bouwers en vrijwilligers niet belet om op de Mors te verschijnen, worden er daar flinke stappen gezet richting het nieuwe sportpark.

Vrijdagavond 9 februari, restaurant vol, in de keuken wordt hard gewerkt en toch is er tijd om de businessclub te ontvangen door Nathalie en Jan.

Op zaterdagavond 8 februari vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van SV Delden plaats. Ruim honderd leden hadden zich opgegeven voor een gezellige avond, verzorgd door onze trotse hoofdsponsor Aparthotel Delden.

Zaterdag 1 februari heeft SV Delden met zo'n tachtig personen de wedstrijd FC Twente-Sparta bezocht in de Grolsch Veste.

Op vrijdagmiddag 17 januari werd symbolisch de eerste paal geslagen van het nieuwe sportcomplex De Mors door wethouder Pieter van Zwanenburg. De eerste paal bleek in de praktijk de laatste van 231 funderingspalen te zijn, wat dan weer symbolisch is voor de voortvarendheid van de start van de bouw.

Vrijdag 17 januari begint met het slaan van de eerste paal de daadwerkelijke bouw van het nieuwe sportcomplex De Mors. Met deze fotoserie blikken we nog één keer terug op wat er vooraf ging aan het opbouwen: de plaatsing van de tijdelijk units, sloop van de gebouwen en het bouwrijpmaken van het terrein.

Traditiegetrouw stond voor de voetballers van SV Delden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de eerste sportieve ontmoeting op het programma: voetballen in Sporthal De Reiger in het kader van het Hof van Twente toernooi en aansluitend de onderlinge strijd om de Mösbokaal.

Nadat de afgelopen weken door zo’n honderd vrijwilligers de clubgebouwen van DHV en SV Delden werden ontmanteld en een alternatieve accommodatie werd gerealiseerd, kon op 11 december het startschot gegeven worden voor de daadwerkelijke sloop van de oude onderkomens.

Zaterdag 7 december zijn twee jeugdteams van SV Delden kampioen geworden en dat is uiteraard uitbundig gevierd.