Sinds een paar weken zijn de jongste voetballertjes van SV Delden weer lekker warm en droog aan het voetballen in sporthal 't Raesfelt.

De 97e algemene ledenvergadering van SV Delden verliep dit jaar, zoals zoveel, door corona anders dan anders. De ALV vond donderdag 26 november plaats in het Parochiehuis en was voor het eerst in de historie ook digitaal te volgen.

De sponsorcommissie van SV Delden heeft haar businessclubleden getrakteerd op een smakelijke tegoedbon van de twee horecaondernemers binnen de businessclub.

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen in coronatijd helaas niet zoveel kinderen bezoeken als in de afgelopen jaren. Des te groter was de verrassing dat afgelopen zaterdag, 21 november, SV Delden onverwachts twee Pieten op bezoek kreeg.

Met de gedeeltelijke lockdown zijn velen van ons al een tijdje niet meer op Sportpark de Mors geweest. En dat is jammer, want de ontwikkeling van het nieuwe sportpark gaat in razend tempo.

Een aantal keren per jaar houdt SV Delden een toffe vriendjes- en vriendinnetjesochtend voor de jongste jeugd in Delden en omgeving. Zo ook afgelopen zaterdag.

Onder het mom 'gelukkig hebben we de foto's nog' zijn de nieuwe teamfoto's online geplaatst.

In de afgelopen weken hebben verschillende trainers van de oudere jeugdteams hun vrijwilligersovereenkomst getekend. Eind vorig seizoen was met de trainers de samenwerking voor het nieuwe seizoen al overeengekomen, met het onderteken van de overeenkomsten is dit nu ook officieel bekrachtigd

Tijdens de afgelopen open dag hebben belangstellenden zelf kunnen constateren (klik) hoe rap de bouw van het nieuwe sportcomplex vordert. Het proces wordt gelukkig vastgelegd op gevoelige plaat door Jan Brinkcate, zodat we nog even terug kunnen kijken.

Bij de goed bezochte inloopochtend zaterdag werd er door de kabouters en welpen veel plezier gemaakt tijdens de verschillende spelletjes en natuurlijk heerlijk gevoetbald.

Onder nog altijd warme omstandigheden vond zaterdag 15 augustus de jaarlijkse open dag op sportpark de Mors plaats. Ouders en kinderen kregen de mogelijkheid om bij de deelnemende verenigingen rustig rond te kijken welke sport goed bij hem of haar past én om een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal.

De bouw van Sporthal de Mors – het paradepaardje van het gelijknamige sportpark – gaat de laatste weken in razend tempo.

Bij wijze van alternatieve seizoensafsluiting hebben alleleden van SV Delden afgelopen week persoonlijk een ludiek presentje ontvangen.

De nieuwbouw van de sporthal vordert met rasse schreden. Vrijwel dagelijks maakt Jan Brinkcate de gang naar Sportpark de Mors om de voortgang van de nieuwbouw op beeld vast te leggen.

Met het verlengen van zijn contract voor volgend seizoen gaat trainer Roy Belt zijn 10e opeenvolgende seizoen in als trainer voor SV Delden.

Nadat na lange tijd iedereen eindelijk weer een weekje lekker naar school was geweest, werd er afgelopen zaterdag even stoom afgeblazen op het voetbalveld.

Op 12 mei in alle vroegte werden de raatliggers voor de overspanning van de sporthal geleverd. Met een lengte van 28 meter en een gewicht van jewelste was dit geen sinecure.

Na weken van stilte rolde afgelopen week eindelijk de bal weer op Sportpark De Mors. Als koeien die na een lange winter weer voor het eerst de wei in mogen, zo moet het gevoeld hebben voor de voetballers.

Zolang het coronavirus de bouwers en vrijwilligers niet belet om op de Mors te verschijnen, worden er daar flinke stappen gezet richting het nieuwe sportpark.

Vrijdagavond 9 februari, restaurant vol, in de keuken wordt hard gewerkt en toch is er tijd om de businessclub te ontvangen door Nathalie en Jan.