Zaterdagochtend was er weer een geslaagde inloopochtend bij de kabouters. Dit is een goed stel hoor…

Afgelopen vrijdag kon na twee jaar wachten, gelukkig weer onze jaarlijkse vrijwilligersavond plaatsvinden.

Op 18 juli van dit jaar bestaat SV Delden 100 jaar. Dat wordt in de zomer uiteraard uitgebreid gevierd en heel 2023 staat in het teken van het jubileum met diverse activiteiten en festiviteiten. Afgelopen zaterdag was de aftrap van het feestjaar met een speciale nieuwjaarsreceptie en een hele dag zaalvoetbal.

Scheidsrechterscommissie timmert aan de weg met opleiden jonge fluitisten.

Een wat raadselachtige titel misschien, maar het is toch echt zo. Wat gebeurde er dan allemaal bij SV Delden de dag na de kerstdagen? Normaal is dit een rustige periode in de winterstop, vandaag echter werden Veld en Finish overspoeld door jonge aankomende scheidsrechters.

Na twee coronajaren waarin de algemene ledenvergaderingen beperkt werden door maatregelen kon afgelopen donderdag de 99e de Algemene Ledenvergadering gelukkig weer zonder beperkingen plaats vinden. Dat vele leden zich betrokken voelen bij onze vereniging bleek wel toen de bovenzaal van Sportkantine De Finish zich vulde zich met vele belangstellenden, waarbij ook de jeugd goed vertegenwoordigd was.

Sinterklaas ziet alle kinderen graag shinen op de velden,
in de (nieuwe) tenues op het mooie sportpark van SV Delden.

Onder een stralend zonnetje vond zaterdagochtend de goed bezochte inloopochtend plaats.

Vorige week zaterdag werd met de jaarlijkse open dag het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt. De hele ochtend was er volop reuring op Sportpark de Mors, met o.a. wedstrijdjes, inlooptrainingen en als hoogtepunt natuurlijk het levend tafelvoetbal.

Een houtgestookte pizza-oven, een hongerig voetbalteam en pizzadeeg met toppings, dat waren de ingrediënten voor een gezellige en smakelijke seizoensafsluiting van JO15-1. Als leider had 'Roberto' te Lintelo het team een pizza-avond in het vooruitzicht gesteld, waar ze door corona nog wel even geduld voor moesten hebben. Afgelopen vrijdag was het dan zover!

Na afwezigheid van twee coronajaren mochten de jeugd van SV Delden en de dames van SVO Twickel weer op kamp. En hoe! Met een deelname van ruim 90 kinderen kleurde zelfs Markelo even blauw geel en brachten wij de  sportieve gezelligheid en het plezier van uit Delden mee! Het was goed vertoeven op recreatie erf ‘De Zwemkolk’!

Afgelopen zaterdag was er sprake van een ware SV Delden-invasie in de Grolsch Veste. Bijna 150 jongens en meisjes van SV Delden en SVO Twickel met hun ouders, opa's, oma's en begeleiding woonden daar de wedstrijd SV Delden - Fortuna Sittard bij.

Woensdag 13 april was er na een lange corona periode weer een SV-Delden Business Club activiteit.

Onder een mooi zonnetje hebben afgelopen zaterdag zo'n 40 kinderen paaseieren gezocht op Sportpark de Mors.

Na afloop van de vriendjes- en vriendinnetjesochtend bij SV Delden is zaterdag het nieuwe speeltoestel op sportpark De Mors officieel in gebruik genomen. De prachtige voetvolleytafel ter nagedachtenis aan Jorret Averdijk is symbolisch geopend door zijn vrouw Jolanda en kinderen Sven en Lars.

Ieder voorjaar houdt SV Delden een aantal voetbalochtenden, waar ook de vriendjes en vriendinnetjes van de Kabouters en Welpen kunnen meedoen. Afgelopen zaterdag was er ook weer zo'n leuke vriendjes- en vriendinnetjesochtend.

De eerste Deldense Derby sinds twee jaar eindigde onbeslist maar voor de vele aanwezige Deldenaren betekende de derby het vooral weer een ouderwets gezellige voetbalmiddag.

SV Delden was op maandag 21 februari van de partij tijdens het sportspektakel georganiseerd door de buursportcoaches van de Gemeente Hof van Twente. Verschillende sportverenigingen uit Delden waren aanwezig en de kinderen konden ervaren welke sporten er zijn. Ruim 90 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar oud kwamen op de maandagochtend in de voorjaarsvakantie op het evenement af.

Als de jubilarissen niet naar SV Delden kunnen komen, dan komt SV Delden naar de jubilarissen! Wat doe je als de jubilarissen door corona alweer niet gehuldigd kunnen worden? Dan zoek je de jubilarissen thuis op! Afgelopen donderdag ging het bestuur van SV Delden op pad om jubilarissen van de afgelopen twee jaar te huldigen.

De teams van SV Delden en SVO Twickel voetbalden al een tijdje zonder publiek en inmiddels is de winterstop aangebroken. Maar gelukkig hebben we de teamfoto's nog!

Vrijdag 19 november brachten de Sint en zijn Pieten,
Een bezoek aan onze jongste blauw gele jongens en grieten!