Zaterdagochtend 27 mei 2023. De laatste speelronde in de competitie voor de jongens en meisjes van SV Delden JO10-1 en JO10-2 stond deze ochtend op het programma.
Ook al publiceert de KNVB geen uitslagen en standen bij de jeugd onder 8 t/m 10…..iedereen weet dat als je alle wedstrijden wint je kampioen bent… Da’s logisch!

Afgelopen woensdag heeft een team van SV Delden All Stars, bestaande uit spelers uit alle teams lager dan 1 e elftal, het opgenomen tegen het All Stars team van FC Twente in het kader van het 100-jarig jubileum van SV Delden.

Dat SV Delden 1 kampioen op zondag 16 april is geworden kan niemand in Delden en omstreken ontgaan zijn. Na het uitbundige feest op zondag met de supporters werd op donderdag 20 april het feestje nog eens dunnetjes overgedaan voor externen tijdens een goedbezochte kampioensreceptie.

Uitgerekend in het 100-jarig jubileumjaar kampioen worden, precies 25 jaar na het laatste kampioenschap, en voor het eerst in de historie promoveren naar de 3e klasse: een mooier jubileumcadeau had het team van Rob Bakker niet kunnen schenken. Wat een dag, wat een seizoen, wat een jaar! 

Zondag kunnen de mannen van Delden 1 kampioen worden… de kampioenen van de toekomst stonden vanochtend op het veld.

Op woensdag 12 april is er door de buurtsportcoach van Hof Actief een voetbaltoernooi georganiseerd voor de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Hof van Twente.

Niet gehinderd door het herfstachtige weer gingen onze jeugdleden zaterdagmiddag op pad voor de jaarlijkse paaseitjes actie. De één kwam met een nóg mooier verhaal terug dan de ander, het was naast een prachtig resultaat ook nog eens een gezellige middag!

Ter ere van het 100 jarig jubileum van SV Delden, werd op 24 maart jl. het prestigieuze ‘SV Delden Jubileum darttoernooi’ georganiseerd.

Op een sfeervol en goed bezocht Sportpark de Mors heeft SV Delden ook de tweede Deldense derby van het seizoen gewonnen. SV Delden was met 3-0 na een hattrick van Scott Wold de terechte winnaar. Deze mooie overwinning was de kers op de taart van een gezellige en sportieve derby en het startsein voor een uitbundig kantinefeestje in Sportkantine de Finish.

Zaterdagochtend was er weer een geslaagde inloopochtend bij de kabouters. Dit is een goed stel hoor…

Afgelopen vrijdag kon na twee jaar wachten, gelukkig weer onze jaarlijkse vrijwilligersavond plaatsvinden.

Op 18 juli van dit jaar bestaat SV Delden 100 jaar. Dat wordt in de zomer uiteraard uitgebreid gevierd en heel 2023 staat in het teken van het jubileum met diverse activiteiten en festiviteiten. Afgelopen zaterdag was de aftrap van het feestjaar met een speciale nieuwjaarsreceptie en een hele dag zaalvoetbal.

Scheidsrechterscommissie timmert aan de weg met opleiden jonge fluitisten. 

Een wat raadselachtige titel misschien, maar het is toch echt zo. Wat gebeurde er dan allemaal bij SV Delden de dag na de kerstdagen? Normaal is dit een rustige periode in de winterstop, vandaag echter werden Veld en Finish overspoeld door jonge aankomende scheidsrechters.

Na twee coronajaren waarin de algemene ledenvergaderingen beperkt werden door maatregelen kon afgelopen donderdag de 99e de Algemene Ledenvergadering gelukkig weer zonder beperkingen plaats vinden. Dat vele leden zich betrokken voelen bij onze vereniging bleek wel toen de bovenzaal van Sportkantine De Finish zich vulde zich met vele belangstellenden, waarbij ook de jeugd goed vertegenwoordigd was.

Sinterklaas ziet alle kinderen graag shinen op de velden,
in de (nieuwe) tenues op het mooie sportpark van SV Delden.

Onder een stralend zonnetje vond zaterdagochtend de goed bezochte inloopochtend plaats.

Vorige week zaterdag werd met de jaarlijkse open dag het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt. De hele ochtend was er volop reuring op Sportpark de Mors, met o.a. wedstrijdjes, inlooptrainingen en als hoogtepunt natuurlijk het levend tafelvoetbal.

 

Een houtgestookte pizza-oven, een hongerig voetbalteam en pizzadeeg met toppings, dat waren de ingrediënten voor een gezellige en smakelijke seizoensafsluiting van JO15-1. Als leider had 'Roberto' te Lintelo het team een pizza-avond in het vooruitzicht gesteld, waar ze door corona nog wel even geduld voor moesten hebben. Afgelopen vrijdag was het dan zover!

Na afwezigheid van twee coronajaren mochten de jeugd van SV Delden en de dames van SVO Twickel weer op kamp. En hoe! Met een deelname van ruim 90 kinderen kleurde zelfs Markelo even blauw geel en brachten wij de  sportieve gezelligheid en het plezier van uit Delden mee! Het was goed vertoeven op recreatie erf ‘De Zwemkolk’!

Afgelopen zaterdag was er sprake van een ware SV Delden-invasie in de Grolsch Veste. Bijna 150 jongens en meisjes van SV Delden en SVO Twickel met hun ouders, opa's, oma's en begeleiding woonden daar de wedstrijd SV Delden - Fortuna Sittard bij.