Met het verlengen van zijn contract voor volgend seizoen gaat trainer Roy Belt zijn 10e opeenvolgende seizoen in als trainer voor SV Delden.

Nadat na lange tijd iedereen eindelijk weer een weekje lekker naar school was geweest, werd er afgelopen zaterdag even stoom afgeblazen op het voetbalveld.

Op 12 mei in alle vroegte werden de raatliggers voor de overspanning van de sporthal geleverd. Met een lengte van 28 meter en een gewicht van jewelste was dit geen sinecure.

Na weken van stilte rolde afgelopen week eindelijk de bal weer op Sportpark De Mors. Als koeien die na een lange winter weer voor het eerst de wei in mogen, zo moet het gevoeld hebben voor de voetballers.

Zolang het coronavirus de bouwers en vrijwilligers niet belet om op de Mors te verschijnen, worden er daar flinke stappen gezet richting het nieuwe sportpark.

Vrijdagavond 9 februari, restaurant vol, in de keuken wordt hard gewerkt en toch is er tijd om de businessclub te ontvangen door Nathalie en Jan.

Op zaterdagavond 8 februari vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van SV Delden plaats. Ruim honderd leden hadden zich opgegeven voor een gezellige avond, verzorgd door onze trotse hoofdsponsor Aparthotel Delden.

Zaterdag 1 februari heeft SV Delden met zo'n tachtig personen de wedstrijd FC Twente-Sparta bezocht in de Grolsch Veste.

Op vrijdagmiddag 17 januari werd symbolisch de eerste paal geslagen van het nieuwe sportcomplex De Mors door wethouder Pieter van Zwanenburg. De eerste paal bleek in de praktijk de laatste van 231 funderingspalen te zijn, wat dan weer symbolisch is voor de voortvarendheid van de start van de bouw.

Vrijdag 17 januari begint met het slaan van de eerste paal de daadwerkelijke bouw van het nieuwe sportcomplex De Mors. Met deze fotoserie blikken we nog één keer terug op wat er vooraf ging aan het opbouwen: de plaatsing van de tijdelijk units, sloop van de gebouwen en het bouwrijpmaken van het terrein.

Traditiegetrouw stond voor de voetballers van SV Delden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de eerste sportieve ontmoeting op het programma: voetballen in Sporthal De Reiger in het kader van het Hof van Twente toernooi en aansluitend de onderlinge strijd om de Mösbokaal.

Nadat de afgelopen weken door zo’n honderd vrijwilligers de clubgebouwen van DHV en SV Delden werden ontmanteld en een alternatieve accommodatie werd gerealiseerd, kon op 11 december het startschot gegeven worden voor de daadwerkelijke sloop van de oude onderkomens.

Zaterdag 7 december zijn twee jeugdteams van SV Delden kampioen geworden en dat is uiteraard uitbundig gevierd.

Op donderdag 28 november vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van SV Delden plaats in het in staat van ontmanteling zijnde clubhuis 'n Trefhook'.

Vandaag is er volop gewerkt aan het inrichten van de tijdelijke units, zodat deze vanaf het komende weekend in gebruik genomen kunnen worden.

Op vrijdag 22 november bezocht Sinterklaas met drie pieten SV Delden.

In een bomvolle blauw-gele kantine is zaterdag een waardig afscheidsfeest gehouden. Met deze gezellige en nostalgische avond, met als hoogtepunt natuurlijk de veiling, is letterlijk en figuurlijk de weg vrij gemaakt voor de sloop van het clubgebouw.

Met een heerlijk najaarszonnetje op het gezicht heeft de Deldense jeugd tussen 6 en 11 jaar een sportieve herfstvakantie activiteit gehad.

Woensdag 16 oktober was betaald voetbal scheidsrechter Rob Dieperink te gast bij SV Delden. Voor de ruim veertig aanwezigen was het een leuke en leerzame avond - pure reclame voor het scheidsrechtersvak.

Op zaterdag 19 oktober om klokslag half negen stonden ruim 25 enthousiaste vrijwilligers klaar om te starten met de eerste werkzaamheden ten behoeve van het nieuwe Sportpark de Mors.