Zaterdag 10 april werd op het hoofdveld van SV Delden gestreden om de Mors-cup. Klokslag half tien werd door zeven scheidsrechters uit JO15 het eerste fluitsignaal gegeven.

Ook dit jaar wist de paashaas Sportpark de Mors weer te vinden en dus kon de jongste jeugd van SV Delden afgelopen zaterdag op zoek naar paaseieren. Dit keer had de paashaas zelfs een vriendinnetje meegenomen: de kip met gouden eieren die maarliefst twee gouden eieren had verstopt.

Afgelopen maanden zijn de laatste horden genomen in de realisatie van het nieuwe sportcomplex op de Mors. Jan Brinkcate heeft de voortgang weer vastgelegd op de gevoelige plaat.

Afgelopen zaterdag hebben enthousiaste voetballertjes het nieuwe pupillenveldje van SV Delden uitgebreid getest en goedgekeurd.

Sinds deze week worden de voetballers en voetbalsters bij SV Delden extra in de schijnwerpers geplaatst met nieuwe LED veldverlichting.

Of het nu koud is of niet, de jeugd van SV Delden heeft de winterstop al weken achter zich liggen. Inmiddels is de jeugd t/m 17 jaar volop aan het trainen en ook op zaterdag is er van alles te beleven op Sportpark de Mors.

De 97e algemene ledenvergadering van SV Delden verliep dit jaar, zoals zoveel, door corona anders dan anders. De ALV vond donderdag 26 november plaats in het Parochiehuis en was voor het eerst in de historie ook digitaal te volgen.

De sponsorcommissie van SV Delden heeft haar businessclubleden getrakteerd op een smakelijke tegoedbon van de twee horecaondernemers binnen de businessclub.

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen in coronatijd helaas niet zoveel kinderen bezoeken als in de afgelopen jaren. Des te groter was de verrassing dat afgelopen zaterdag, 21 november, SV Delden onverwachts twee Pieten op bezoek kreeg.

Met de gedeeltelijke lockdown zijn velen van ons al een tijdje niet meer op Sportpark de Mors geweest. En dat is jammer, want de ontwikkeling van het nieuwe sportpark gaat in razend tempo.

Een aantal keren per jaar houdt SV Delden een toffe vriendjes- en vriendinnetjesochtend voor de jongste jeugd in Delden en omgeving. Zo ook afgelopen zaterdag.

Onder het mom 'gelukkig hebben we de foto's nog' zijn de nieuwe teamfoto's online geplaatst.

In de afgelopen weken hebben verschillende trainers van de oudere jeugdteams hun vrijwilligersovereenkomst getekend. Eind vorig seizoen was met de trainers de samenwerking voor het nieuwe seizoen al overeengekomen, met het onderteken van de overeenkomsten is dit nu ook officieel bekrachtigd

Tijdens de afgelopen open dag hebben belangstellenden zelf kunnen constateren (klik) hoe rap de bouw van het nieuwe sportcomplex vordert. Het proces wordt gelukkig vastgelegd op gevoelige plaat door Jan Brinkcate, zodat we nog even terug kunnen kijken.

Bij de goed bezochte inloopochtend zaterdag werd er door de kabouters en welpen veel plezier gemaakt tijdens de verschillende spelletjes en natuurlijk heerlijk gevoetbald.

Onder nog altijd warme omstandigheden vond zaterdag 15 augustus de jaarlijkse open dag op sportpark de Mors plaats. Ouders en kinderen kregen de mogelijkheid om bij de deelnemende verenigingen rustig rond te kijken welke sport goed bij hem of haar past én om een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal.

De bouw van Sporthal de Mors – het paradepaardje van het gelijknamige sportpark – gaat de laatste weken in razend tempo.

Bij wijze van alternatieve seizoensafsluiting hebben alleleden van SV Delden afgelopen week persoonlijk een ludiek presentje ontvangen.

De nieuwbouw van de sporthal vordert met rasse schreden. Vrijwel dagelijks maakt Jan Brinkcate de gang naar Sportpark de Mors om de voortgang van de nieuwbouw op beeld vast te leggen.

Met het verlengen van zijn contract voor volgend seizoen gaat trainer Roy Belt zijn 10e opeenvolgende seizoen in als trainer voor SV Delden.