Klik op de foto voor meer foto's.

 

Voorafgaand aan de traditionele Mösbokaal vond zaterdagavond, inmiddels ook traditioneel, de nieuwjaarsreceptie van SV Delden plaats.

In Sportkantine de Finish werden nieuwjaarswensen uitgewisseld en blikte Carmen Brinkcate voor het eerst in haar rol als voorzitter vooruit op het nieuwe jaar. Speerpunten in 2024 zijn onder meer de presentatie van het nieuwe beleidsplan, visie op groei en de vervanging van de toplaag van het hoofdveld.

 

Ook werd er nog één keer teruggekeken op het afgelopen jubileumjaar. Onder daverend applaus werden de leden van de jubileumcommissie in het zonnetje gezet als blijk van waardering voor de geweldige organisatie van een gedenkwaardig jubileum. 

 

Daarna was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Met een persoonlijk woordje en anekdotes werden de aanwezige jubilarissen naar voren geroepen waar ze naast de felicitaties een leuk presentje ontvingen. Dit jaar waren er acht jubilarissen te huldigen. Frank van Geenen, Erwin Extercatte, Justin Neuber en Colin Neuber zijn 25 jaar lid. Rian Pots is 40 jaar lid en maar liefst 50 jaar lid zijn Jan Blekkenhorst, Peter Vreeke en Dick ter Kulve.

 

Tot slot werden Willem, Jaap en Gerard van De Boemel naar voren geroepen. Als dank voor de jarenlange gastvrijheid en betrokkenheid bij SV Delden werden ze in het zonnetje gezet en ontving Willem een leuk aandenken.

 

Precies op tijd voor de aftrap van de Mösbokaal kwam zo een eind aan het formele gedeelte van de receptie en kon er gevoetbald én geproost worden. 

 

Verslag van de spannende en gezellige Mösbokaal volgt later.