SV Delden 1 heeft op zondagmiddag één punt overgehouden aan de ontmoeting met Reünie uit Borculo. Het duel op sportpark de Mors eindigde in 1-1.

SV Delden 1 heeft op zondag de derde zege op rij geboekt in de Vierde Klasse B. Dit keer moest Vios Beltrum er aan geloven. Gemakkelijk ging dat zeker niet. Vooral in het laatste deel bleef de ploeg van Rob Bakker met kunst en vliegwerk overeind. Eindstand: 2-1.

SV Delden heeft geen punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In en tegen Diepenheim ging de ploeg van Rob Bakker met maar liefst 3-0 onderuit.

Eindelijk! Na acht maanden speelden de jeugdteams van SV Delden en SVO Twickel afgelopen zaterdag weer échte wedstrijden tegen teams van andere clubs.

Na een paar keer uitstel was het zondagmorgen zover; de jonkies van de JO19-1 bonden de strijd aan met het roemruchte ‘Delden DREI”. Delden 3 bestaat uit spelers die maar een paar jaar ouder zijn dan ons oudste jeugdteam

SV Delden heeft op zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker won het uitduel met Buurse met 0-2 en is daardoor de nieuwe koploper met 10 punten uit vier duels.

SV Delden heeft op zondag zijn ongeslagen status behouden in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker leed op het eigen Sportpark De Mors wel voor het eerst dit seizoen puntverlies. Het duel tegen Vios Beltrum eindigde in 1-1. Delden staat hierdoor op een tweede plek met 7 punten uit 3 duels.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag ook het tweede competitieduel gewonnen. Op bezoek bij Hoeve Vooruit werd het 0-2 voor de Deldenaren.

SV Delden 1 is het nieuwe seizoen goed gestart. Op het eigen sportpark De Mors won de ploeg van de nieuwe trainer Rob Bakker met 4-1 van Neede.

SV Delden 1 heeft op zondag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportclub Overdinkel.

SV Delden heeft op zondagmiddag hekkensluiter Tubanters met een enorme nederlaag terug naar Enschede gestuurd. Op sportpark De Mors werd het maar liefst 9-2 voor de blauw-gelen. De uitblinker aan Deldense kant was Sven Wold die vier keer trefzeker was.

SV Delden heeft op zondagmiddag slechts één punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop. In een doelpuntrijk duel stokte de teller na 90 minuten spelen op 3-3. Delden blijft zesde op de ranglijst en Sportlust voorlaatste.

SV Delden heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Rood Zwart. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos moest het op zondagmiddag opnemen tegen de nummer twee Vasse en dat ging de blauw-gelen prima af. Het duel werd met 4-2 gewonnen waardoor Delden haar positie in de subtop verstevigt.

Rood Zwart heeft op zondagmiddag de eerste derby van het seizoen gewonnen van SV Delden. Op sportpark Scheetheuvel werd het 3-2 voor de ploeg van Remco Dokter.

SV Delden is op zondagmiddag tegen een flinke nederlaag aangelopen tegen koploper KOSC. Op het eigen sportpark De Mors werd het 2-5 voor de bezoekers uit Ootmarsum. Delden blijft ondanks het verlies vierde terwijl KOSC haar koppositie verstevigt.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag de volle buit gepakt in de ontmoeting met EMOS. Op het eigen sportpark de Mors werd het 4-3 voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos. Delden blijft hierdoor bovenin de subtop meedraaien.

SV Delden heeft op zondagmiddag een kleine overwinning geboekt op UD. In Weerselo werd het 1-2 voor de mannen van Wouter Kwakkenbos. Halverwege stond er een 0-1 stond op het scorebord.

Afgelopen vrijdag zijn de veteranen van SV Delden kampioen geworden bij hun debuut in de 45+ competitie.

Na twee zeges op rij heeft SV Delden op zondagmiddag de punten weer eens aan de tegenstander moeten laten. Het uitduel bij de Tubanters in Enschede ging met 4-1 verloren. Delden blijft hierdoor in de subtop staan op plek 5 met 8 punten uit 6 duels.

SV Delden heeft op zondagmiddag een ruime zege geboekt op Juventa '12. Het duel in Wierden eindigde in een 0-5 zege voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos.