Het is alweer een week geleden dat de stadsderby plaatsvond. Dat er naast goede voetballers ook goede fotografen bij SV Delden lopen blijkt wel uit de fotoreportage die we mochten ontvangen van Marieke Dijkhof.

SV Delden 1 heeft zondag 9 december geen punten overgehouden aan de derby tegen Rood Zwart. Op sportpark De Mors werd het in een matig duel 0-3 voor de bezoekers.

SV Delden 1 ging de afgelopen weken als een speer in de Vierde Klasse A, maar staat na de ontmoeting met KOSC op zondag 2 december  weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos, die deze week zijn contract met een jaar verlengde, ging met maar liefst 7-1 onderuit in Ootmarsum.

Op zondag 25 november boekte SV Delden 1 alweer de vijfde overwinning van het jonge seizoen. Juventa’12 werd op Sportpark De Mors met 3-0 terug naar Wierden gestuurd. Door de zege stijgt SV Delden naar de tweede plek op de ranglijst.

SV Delden 1 heeft zondag 4 november erg goede zaken gedaan. De ploeg van Wouter Kwakkenbos was thuis veel te sterk (3-0) voor Oldenzaal en meldt zich door de zege in de top van de Vierde Klasse A. SV Delden staat nu vierde met 11 punten uit 6 duels.

SV Delden 1 heeft zondag 21 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met hoogvlieger UD Weerselo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos hield de nummer twee van de ranglijst in Delden op 1-1.

SV Delden 1 heeft zondag 14 oktober de tweede zege van het seizoen geboekt. Op het eigen sportpark De Mors werd HVV Hengelo verslagen. Eenvoudig bleek dit niet.

SV Delden 1 heeft zondag 7 oktober de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij BVV Borne ging de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos met maar liefst 4-1 onderuit. Halverwege stond er al een 2-0 stand op het scorebord.

SV Delden 1 heeft zondag 30 september een punt overgehouden aan de ontmoeting met SV Almelo. Het duel op Sportpark De Mors eindigde in 3-3.

Ook Gonda van Norel heeft afgelopen zondag foto's gemaakt.

SV Delden 1 heeft zondag 17 juni promotie naar de vierde klasse afgedwongen. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won op het eigen sportpark De Mors de finale van de nacompetitie met 5-1 van Angerlo Vooruit.

Er zijn van die dagen die je als supporter van SV Delden bijblijven. Zondag 10 juni 2018 was er één van: De halve finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse.

Het seizoen van SV Delden wordt met iedere wedstijd mooier. Na de knappe derde plek in de competitie maakt de ploeg van Wouter Kwakkenbos ook in de nacompetitie indruk. Op zondag 10 juni bleek ook vierde-klasser SV Kilder geen partij voor de blauw-gele formatie. Met een verdiende 0-3 zege plaatst de ploeg zich voor de finale van de nacompetitie.

SV Delden 1 heeft de volgende ronde van de nacompetitie bereikt. Op het eigen sportpark De Mors werd zondag 3 juni SV Halle met 2-1 verslagen.

SV Delden 1 is de competitie op een derde plek geëindigd. De Deldenaren wonnen zelf weliswaar met ruime cijfers (5-1) van Lochuizen, maar omdat ook SC Meddo won, blijft de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos op de derde trede van het podium.

SV Delden 1 heeft zich donderdagavond 17 mei beloond voor het goede seizoen. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos won het thuisduel tegen kampioen Rietmolen met 2-1 en is daardoor zeker van minimaal de derde plek in de eindrangschikking.

SV Delden 1 heeft zondag 13 mei een grote zege geboekt op Vosseveld. Op het eigen sportpark De Mors werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos. Halverwege was het duel al lang en breed gespeeld en stonden de blauw-gelen al op een 5-0 voorsprong.

SV Delden 1 heeft zondag 15 april een dure nederlaag geleden tegen EGVV in Gelselaar. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos ging met 4-3 onderuit.

SV Delden heeft op zondag drie punten gepakt in het thuisduel met Hoeve Vooruit. De ploeg van Wouter Kwakkenbos boekte een spectaculaire 5-4 overwinning. Halverwege stond de thuisploeg nog op een 1-4 achterstand.

SV Delden 1 is er op Eerste Paasdag niet in geslaagd de goede serie van de afgelopen weken een vervolg te geven. Het uitduel met de nummer twee van de ranglijst SC Meddo ging met 3-2 verloren.