SV Delden is op zondag tegen een forse nederlaag aangelopen tegen koploper MVV' 29. Het duel op sportpark de Mors eindigde in een 2-5 zege voor de ploeg uit Harbrinkhoek. Halverwege keek Delden al tegen een 0-5 achterstand aan. Colin Verberne en Sven Lutke Willink maakten de achterstand na de pauze iets dragelijker, maar een punt zat er nooit meer in.

SV Delden is op zondagmiddag enigszins verrassend tegen een nederlaag aangelopen. Ruurlo was op sportpark de Mors uiteindelijk met 2-3 te sterk voor de ploeg van Rob Bakker. Delden had tot op heden alle thuisduels in de Derde Klasse A nog winnend afgesloten. Door de nederlaag zakken de blauw-gelen naar de derde plek op de ranglijst, maar hebben nog een duel tegoed.

SV Delden heeft op zondag hele goede zaken gedaan in de Derde Klasse A. De ploeg van trainer Rob Bakker won het topduel tegen Wijhe'92 (nummer 2 tegen nummer 3) en blijft daardoor bovenin meedraaien. Delden staat tweede met slechts één punt achterstand op koploper MVV'29.

[flick photo=53263179616]

SV Delden ging vorige week onnodig onderuit in de Derde Klasse A, maar heeft zich op zondag gerevancheerd. De ploeg van Rob Bakker won afgetekend van Reutum. Op sportpark de Mors werd het 4-0 voor de blauw-gelen. Delden staat hierdoor tweede op de ranglijst met 9 punten uit 4 wedstrijden. Alleen Mvv’29 doet het met 10 punten beter.

SV Delden is na twee overwinningen tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van trainer Rob Bakker ging met 5-4 onderuit bij FC Trias in Winterswijk. De blauw-gelen stonden halverwege nog achter met 4-1. Ondanks de sterke comeback in de tweede helft zat een punt er niet meer in.

 

SV Delden heeft ook de tweede wedstrijd in de Derde Klasse winnend afgesloten. Op het eigen sportpark de Mors werd zondagmiddag het onbekende SC Overwetering met een 3-1 nederlaag terug naar Olst gestuurd. De ploeg van trainer Rob Bakker gaat hierdoor fier aan kop in de Derde Klasse A.

SV Delden is het nieuwe voetbalseizoen op uitstekende wijze begonnen. De debutant in de Derde Klasse wist in Glanerbrug met 1-2 te winnen bij Eilermark. Halverwege stond de ploeg van Rob Bakker nog met 1-0 achter, maar na de pauze werd orde op zaken gesteld. De achterstand werd middels doelpunten van Jesse Beukert en Scott Wold omgebogen in een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven.

 

SV Delden heeft het geweldige seizoen op een mooie manier afgesloten. Het thuisduel met Twenthe Goor werd met 3-2 gewonnen door de kampioen van de Vierde Klasse B. De blauw-gelen eindigen daarmee met 53 punten uit 22 duels en op zeer ruime afstand (13 punten ) van nummer 2 UDI.

Na drie duels met puntverlies op rij, heeft SV Delden op zondagmiddag de volle buit gepakt in de uitwedstrijd bij Hoeve Vooruit. De ploeg van trainer Rob Bakker won met 2-5.

Yes liebe leute, afgelopen zondag was het zover, de wedstrijd om het kampioenschap!

Na alle voorbereidingen, promo filmpjes en like en deel acties wist iedereen die die Mannschaft een warm hart toedraagt dat het vandaag zou gebeuren! Met de vele support langs de lijn zal de uitslag u ook niet ontgaan zijn. Toch willen wij u niet onthouden van het wedstrijdverslag!

SV Delden is er op zondagmiddag voor de derde keer op rij niet in geslaagd drie punten te pakken. De kersverse kampioen van de Vierde Klasse ging met 3-2 onderuit bij Victoria ’28. Halverwege keken de mannen van Rob Bakker zelfs tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft werd de aansluitng gevonden via treffers van Sven Wold en Colin Verberne, maar een punt pakken lukte niet meer.

SV Delden kan het kampioenschap in de Vierde Klasse B nog niet vieren. Zelf won de ploeg van Rob Bakker wel met 4-0 van Hector, maar omdat ook UDI zegevierde (2-3) is de titel nog geen zekerheid. Als Delden over twee weken weet te winnen bij Unisson is het kampioenschap een feit.

SV Delden heeft op zondag een enorme stap gezet richting de titel in de Vierde Klasse B. Op het eigen sportpark de Mors werd nummer twee UDI verslagen met 2-0. Hierdoor is het gat met de ploeg uit Enschede gegroeid tot 12 punten. Met nog zes duels te gaan moet het dan ook heel gek lopen wil Delden naast het kampioenschap grijpen.

SV Delden heeft weer 3 punten mogen bijschrijven in de strijd om het kampioenschap in de Vierde Klasse B. De koploper uit Delden kreeg ze echter niet cadeau in het uitduel met Sportclub Rekken. Na een zware strijd eindigde de wedstrijd in een 1-3 zege voor de ploeg van Rob Bakker. Delden heeft nu 40 punten verzameld in 15 duels en heeft een voorsprong van 9 punten op nummer twee UDI.

SV Delden heeft op zondagmiddag ook de tweede Deldense derby van het seizoen gewonnen. In oktober van 2022 werd Rood Zwart al met 1-2 verslagen en nu was de ploeg van trainer Rob Bakker op de Mors met 3-0 te sterk. De man van de wedstrijd was Scott Wold die alle drie de Deldense treffers voor zijn rekening nam.

SV Delden heeft op zondag een grote overwinning geboekt op hekkensluiter Neede. Het duel op de Mors eindigde in een 7-2 zege voor de mannen van trainer Rob Bakker. De blauw-gelen staan nu nog steviger aan kop in de Vierde Klasse B. Door de nederlaag van Rood Zwart bedraagt de voorsprong nu maar liefst 11 punten.

Op de laatste speeldag van het jaar heeft JO17-1 met een 9-3 overwinning op Wilhelminaschool JO17-1 het kampioenschap van de 2e competitiefase gewonnen! 

SV Delden heeft op zondagmiddag alweer de negende overwinning van het seizoen geboekt. De koploper was in Goor een maatje te groot voor Twenthe. Het duel eindigde in 0-5.

SV Delden heeft de koppositie in de Vierde Klasse B weer een stukje steviger in handen. De ploeg van trainer Rob Bakker won zelf het lastige duel met Victoria ’28 met 4-2 en zag naaste belager UDI verliezen van FC Eibergen. De blauw-gelen staan hierdoor maar liefst 8 punten los van Rood Zwart, dat nu de tweede plek in handen heeft.

SV Delden heeft op zondag alweer de zevende overwinning van het seizoen geboekt. BSC Unnisson was op sportpark de Mors duidelijk een maatje te klein en mocht van geluk spreken dat Delden ‘slechts’ zes keer wist te scoren. De bezoekers zelf vonden twee keer het net. Delden verstevigt door de zege de koppositie en heeft nu een gat van zes punten op UDI.