SV Delden heeft het successeizoen op woensdagavond nog een beetje extra glans gegeven. In de nacompetitie voor promotie naar de Derde Klasse won de ploeg van trainer Rob Bakker ruim van Derde Klasser UDI. Onder toeziend oog van honderden Deldenaren werd het op Sportpark de Mors 5-1 voor de blauw-gelen.

 

SV Delden is de competitie in de Vierde Klasse B geëindigd op een knappe tweede plek. De ploeg van Rob Bakker speelde het laatste duel van het seizoen met 2-2 gelijk bij Eibergen en heeft daardoor na 26 wedstrijden 62 punten. De blauw-gelen hadden voorafgaand aan het duel nog een kleine kans op het kampioenschap, maar omdat koploper Markelo geen nieuwe fout maakte, zat dit er nooit in. Delden speelt wel promotieduels omdat het beslag legde op de 2e periode.

SV Delden JO17-1 kampioen 2e klasse! 

Basis gelegd in Hellendoorn, afgemaakt in Enschede

SV Delden heeft op zondagmiddag op het eigen terrein Diepenheim verslagen met 4-1. De ploeg van Rob Bakker hield het lang spannend maar won uiteindelijk toch nog ruim. De blauw-gelen maken daarnaast nog altijd aanspraak op het kampioenschap. Koploper Markelo wist namelijk niet te winnen van Rekken (3-3). De voorsprong op Delden is daardoor geslonken tot twee punten met nog één duel te spelen. De ploeg van Rob Bakker wacht een lastig uitduel met Eibergen, maar Markelo ontvangt reünie, dat vierde staat en de laatste weken alles gewonnen heeft.

 

SV Delden heeft op zondag voor de negende keer op rij een overwinning geboekt in de Vierde Klasse B. De Deldenaren waren in eigenhuis met 4-1 te sterk voor Hoeve vooruit. Omdat Markelo ook won, blijft het gat met de koploper vier punten. Volgende week zondag staan de ploegen in Delden tegenover elkaar.

SV Delden heeft op zondag een 1-3 overwinning geboekt op het taaie Reünie. De ploeg die Delden eerder dit seizoen op 1-1 hield, werd nu met 1-3 verslagen. Het is voor de ploeg van Rob Bakker alweer de 7e zege op rij. Het gat met Markelo wordt ook nog eens teruggebracht tot 4 punten. De koploper leek lang met twee vingers in de neus kampioen te worden, maar op zondag werd er in eigenhuis verrassend met 2-2 gelijkgespeeld tegen Neede. De ruime voorsprong is nu bijna helemaal verdampt. Over twee weken is Markelo op de Mors de tegenstander van SV Delden.

SV Delden heeft op zondagmiddag Rekken voor de tweede keer dit jaar aan de zegekar gebonden. De ploeg van trainer Rob Bakker was op het eigen sportpark de Mors met 2-1 te sterk. Delden doet hierdoor hele goede zaken in de Vierde Klasse B. De nummer 1 (Markelo) en 3 (Vios) speelden namelijk met 1-1 gelijk. Hierdoor verkleint Delden de achterstand op Markelo tot 6 punten en heeft nu zelf deze marge op VIOS.

SV Delden en Rood Zwart hebben op zondagmiddag de punten gedeeld in de eerste Deldense derby van het seizoen. De ploegen maakten er een mooie strijd van waarbij Delden in de eerste helft en Rood Zwart in de tweede helft het betere van het spel had. De 2-2 einduitslag van dan ook geen onlogisch resultaat.

SV Delden heeft op een zonovergoten Sportpark de Endemansdijk geen punten overgehouden aan de ontmoeting met koploper Markelo. De topper in de Vierde Klasse B eindigde in een 2-0 zege voor de thuisploeg.

SV Delden 1 is dit weekend verder gegaan met dat waar het in november 2021 mee is geëindigd: wedstrijden winnen. De ploeg van Rob Bakker hield het op het eigen sportpark De Mors wel lang spannend voor het publiek. Pas diep in blessuretijd werd tegen Rietmolen de enige treffer van de wedstrijd gemaakt.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag één punt overgehouden aan de ontmoeting met Reünie uit Borculo. Het duel op sportpark de Mors eindigde in 1-1.

SV Delden 1 heeft op zondag de derde zege op rij geboekt in de Vierde Klasse B. Dit keer moest Vios Beltrum er aan geloven. Gemakkelijk ging dat zeker niet. Vooral in het laatste deel bleef de ploeg van Rob Bakker met kunst en vliegwerk overeind. Eindstand: 2-1.

SV Delden heeft geen punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In en tegen Diepenheim ging de ploeg van Rob Bakker met maar liefst 3-0 onderuit.

Eindelijk! Na acht maanden speelden de jeugdteams van SV Delden en SVO Twickel afgelopen zaterdag weer échte wedstrijden tegen teams van andere clubs. 

Na een paar keer uitstel was het zondagmorgen zover; de jonkies van de JO19-1 bonden de strijd aan met het roemruchte ‘Delden DREI”. Delden 3 bestaat uit spelers die maar een paar jaar ouder zijn dan ons oudste jeugdteam

SV Delden heeft op zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker won het uitduel met Buurse met 0-2 en is daardoor de nieuwe koploper met 10 punten uit vier duels.

SV Delden heeft op zondag zijn ongeslagen status behouden in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker leed op het eigen Sportpark De Mors wel voor het eerst dit seizoen puntverlies. Het duel tegen Vios Beltrum eindigde in 1-1. Delden staat hierdoor op een tweede plek met 7 punten uit 3 duels.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag ook het tweede competitieduel gewonnen. Op bezoek bij Hoeve Vooruit werd het 0-2 voor de Deldenaren.

SV Delden 1 is het nieuwe seizoen goed gestart. Op het eigen sportpark De Mors won de ploeg van de nieuwe trainer Rob Bakker met 4-1 van Neede.