SV Delden 1 heeft zondag 21 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met hoogvlieger UD Weerselo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos hield de nummer twee van de ranglijst in Delden op 1-1.

SV Delden 1 heeft zondag 14 oktober de tweede zege van het seizoen geboekt. Op het eigen sportpark De Mors werd HVV Hengelo verslagen. Eenvoudig bleek dit niet.

SV Delden 1 heeft zondag 7 oktober de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij BVV Borne ging de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos met maar liefst 4-1 onderuit. Halverwege stond er al een 2-0 stand op het scorebord.

SV Delden 1 heeft zondag 30 september een punt overgehouden aan de ontmoeting met SV Almelo. Het duel op Sportpark De Mors eindigde in 3-3.

Ook Gonda van Norel heeft afgelopen zondag foto's gemaakt.

SV Delden 1 heeft zondag 17 juni promotie naar de vierde klasse afgedwongen. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won op het eigen sportpark De Mors de finale van de nacompetitie met 5-1 van Angerlo Vooruit.

Er zijn van die dagen die je als supporter van SV Delden bijblijven. Zondag 10 juni 2018 was er één van: De halve finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse.

Het seizoen van SV Delden wordt met iedere wedstijd mooier. Na de knappe derde plek in de competitie maakt de ploeg van Wouter Kwakkenbos ook in de nacompetitie indruk. Op zondag 10 juni bleek ook vierde-klasser SV Kilder geen partij voor de blauw-gele formatie. Met een verdiende 0-3 zege plaatst de ploeg zich voor de finale van de nacompetitie.

SV Delden 1 heeft de volgende ronde van de nacompetitie bereikt. Op het eigen sportpark De Mors werd zondag 3 juni SV Halle met 2-1 verslagen.

SV Delden 1 is de competitie op een derde plek geëindigd. De Deldenaren wonnen zelf weliswaar met ruime cijfers (5-1) van Lochuizen, maar omdat ook SC Meddo won, blijft de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos op de derde trede van het podium.

SV Delden 1 heeft zich donderdagavond 17 mei beloond voor het goede seizoen. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos won het thuisduel tegen kampioen Rietmolen met 2-1 en is daardoor zeker van minimaal de derde plek in de eindrangschikking.

SV Delden 1 heeft zondag 13 mei een grote zege geboekt op Vosseveld. Op het eigen sportpark De Mors werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos. Halverwege was het duel al lang en breed gespeeld en stonden de blauw-gelen al op een 5-0 voorsprong.

SV Delden 1 heeft zondag 15 april een dure nederlaag geleden tegen EGVV in Gelselaar. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos ging met 4-3 onderuit.

SV Delden heeft op zondag drie punten gepakt in het thuisduel met Hoeve Vooruit. De ploeg van Wouter Kwakkenbos boekte een spectaculaire 5-4 overwinning. Halverwege stond de thuisploeg nog op een 1-4 achterstand.

SV Delden 1 is er op Eerste Paasdag niet in geslaagd de goede serie van de afgelopen weken een vervolg te geven. Het uitduel met de nummer twee van de ranglijst SC Meddo ging met 3-2 verloren.

SV Delden 1 heeft zondag 25 maart de vierde plek op de ranglijst met succes verdedigd. Op het eigen sportpark De Mors werd Haaksbergen met 3-1 verslagen. Makkelijk ging het zeker niet. Na een 1-1 ruststand, nam SV Delden pas in de slotfase afstand: 3-1.

SV Delden 1 heeft op zondag 11 maart een belangrijke zege geboekt. De blauw-gelen wonnen in eigen huis met 2-1 van DEO 1 door een late treffer van Scott Wold. Halverwege stond er een 1-1 op het scorebord. Het is voor SV Delden de eerste zege van 2018.

SV Delden 1 heeft zondag 28 januari twee punten laten liggen in het thuisduel met EGVV. De wedstrijd op sportpark De Mors eindigde in een terechte 2-2 eindstand.

Mooier kun je kampioenswedstrijden niet bedenken. Zaterdagmorgen 23 december kon SV Delden JO11-2 eindelijk de wedstrijd der wedstrijden spelen, als nummer 2 tegen nummer 1 Bon Boys. Er móést gewonnen worden...

SV Delden 1 heeft zondag 17 december opnieuw een grote zege geboekt in de Vijfde Klasse B. De blauw-gele machine van trainer Wouter Kwakkenbos had geen medelijden met hekkensluiter Klein Dochteren: 5-1. Door de zege heeft SV Delden zich nog steviger op de tweede plek genesteld en is als enige club nog ongeslagen.