Voorafgaand aan de derby had hoofdsponsor Aparthotel voor de selectie en staf van SV Delden een sport-ontbijt georganiseerd. Ook was er een bus geregeld om de selectie naar het Rood Zwart terrein te brengen.

Wellicht heeft deze perfect verzorgde aanloop ertoe bijgedragen dat de spelers van SV Delden later op de dag als winnaar het veld verlieten. Top geregeld!

SV Delden 1 heeft zich zondag 14 april gerevancheerd voor de eerdere nederlaag tegen Rood Zwart dit seizoen. De tweede ontmoeting tussen de Deldense clubs eindigde in een 1-2 zege voor de blauw-gelen. Sven Lutke Willink zorgde voor twee snelle Deldense treffers: een marge die na een spannende slotfase voldoende bleek voor een historische overwinning.

SV Delden 1 heeft na drie nederlagen op rij weer een wedstrijd gewonnen in de Vierde Klasse A. Op zondag 7 april werd SV Vasse op het eigen Sportpark De Mors naar een 5-1 nederlaag gespeeld. SV Delden neemt na de zege de vijfde plek in met 29 punten uit 18 duels.

SV Delden 1 heeft op zondag 24 maart het uitduel met RSC in Rossum met 5-3 verloren. Halverwege stond de ploeg van Wouter Kwakkenbos al met 3-1 achter. In de tweede helft kwam wist SV Delden twee keer de achterstand te verkleinen (3-2 en 4-3), maar het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Eindstand: 5-3.

SV Delden 1 heeft zondag 17 februari dure punten laten liggen in het uitduel met SV Almelo. Voor SV Delden leek er bijna een uur lang geen vuiltje aan de lucht, maar in het laatste deel van de wedstijd kreeg de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos de deksel op de neus: 3-2. Door de nederlaag is SV Delden de koppositie kwijt en staat nu derde.

SV Delden 1 heeft zondag 10 februari goede zaken gedaan voor de ranglijst. In een matig duel op sportpark De Mors rekenden de mannen van Wouter Kwakkenbos in eigenhuis af met Zenderen Vooruit: 2-1.

Het is alweer een week geleden dat de stadsderby plaatsvond. Dat er naast goede voetballers ook goede fotografen bij SV Delden lopen blijkt wel uit de fotoreportage die we mochten ontvangen van Marieke Dijkhof.

SV Delden 1 heeft zondag 9 december geen punten overgehouden aan de derby tegen Rood Zwart. Op sportpark De Mors werd het in een matig duel 0-3 voor de bezoekers.

SV Delden 1 ging de afgelopen weken als een speer in de Vierde Klasse A, maar staat na de ontmoeting met KOSC op zondag 2 december  weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos, die deze week zijn contract met een jaar verlengde, ging met maar liefst 7-1 onderuit in Ootmarsum.

Op zondag 25 november boekte SV Delden 1 alweer de vijfde overwinning van het jonge seizoen. Juventa’12 werd op Sportpark De Mors met 3-0 terug naar Wierden gestuurd. Door de zege stijgt SV Delden naar de tweede plek op de ranglijst.

SV Delden 1 heeft zondag 4 november erg goede zaken gedaan. De ploeg van Wouter Kwakkenbos was thuis veel te sterk (3-0) voor Oldenzaal en meldt zich door de zege in de top van de Vierde Klasse A. SV Delden staat nu vierde met 11 punten uit 6 duels.

SV Delden 1 heeft zondag 21 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met hoogvlieger UD Weerselo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos hield de nummer twee van de ranglijst in Delden op 1-1.

SV Delden 1 heeft zondag 14 oktober de tweede zege van het seizoen geboekt. Op het eigen sportpark De Mors werd HVV Hengelo verslagen. Eenvoudig bleek dit niet.

SV Delden 1 heeft zondag 7 oktober de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij BVV Borne ging de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos met maar liefst 4-1 onderuit. Halverwege stond er al een 2-0 stand op het scorebord.

SV Delden 1 heeft zondag 30 september een punt overgehouden aan de ontmoeting met SV Almelo. Het duel op Sportpark De Mors eindigde in 3-3.

Ook Gonda van Norel heeft afgelopen zondag foto's gemaakt.

SV Delden 1 heeft zondag 17 juni promotie naar de vierde klasse afgedwongen. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won op het eigen sportpark De Mors de finale van de nacompetitie met 5-1 van Angerlo Vooruit.

Er zijn van die dagen die je als supporter van SV Delden bijblijven. Zondag 10 juni 2018 was er één van: De halve finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse.

Het seizoen van SV Delden wordt met iedere wedstijd mooier. Na de knappe derde plek in de competitie maakt de ploeg van Wouter Kwakkenbos ook in de nacompetitie indruk. Op zondag 10 juni bleek ook vierde-klasser SV Kilder geen partij voor de blauw-gele formatie. Met een verdiende 0-3 zege plaatst de ploeg zich voor de finale van de nacompetitie.

SV Delden 1 heeft de volgende ronde van de nacompetitie bereikt. Op het eigen sportpark De Mors werd zondag 3 juni SV Halle met 2-1 verslagen.