SV Delden heeft op zondagmiddag een ruime zege geboekt op Juventa '12. Het duel in Wierden eindigde in een 0-5 zege voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos.

SV Delden 1 is er zondag 19 mei niet in geslaagd om de titelaspiraties in leven te houden. Het duel tussen de nummers 1 en 2 in de vierde klasse A werd in het voordeel van BVV Borne beslecht (1-3). Hierdoor houdt Borne de beste papieren voor het kampioenschap en zakt SV Delden naar de vierde plek op de ranglijst. Door de uitslagen op de andere velden is SV Delden met een plek in de top 4 wel zeker van een ticket voor de nacompetitie.

SV Delden 1 heeft nog altijd volop kans om de titel te pakken in de Vierde Klasse A. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won zondag 12 mei met 3-4 bij Juventa’12 en staat daardoor stevig op plek 2. Koploper Borne heeft met nog twee duels te gaan een voorsprong van 1 punt op de blauw-gelen. Volgende week ontvangt SV Delden de concurrent op sportpark De Mors waardoor de ploeg de titel en directe promotie nog altijd in eigen hand heeft.

Het vrouwenelftal van SVO Twickel speelde zondag 28 april de thuiswedstrijd tegen SV Enter. Net als de eerste wedstrijd in Enter wisten de Deldense vrouwen ook deze keer nipt te winnen. Behalve drie verdiende punten leverde dit duel op De Mors, met fotograaf André Otten langs de zijlijn, ook nog een fraaie reportage op.

SV Delden 1 heeft zondag 28 april prima zaken gedaan voor de ranglijst. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won in eigen huis met maar liefst 5-0 van Sportlust Vroomshoop en doet daarmee nog volop mee voor de titel in de Vierde Klasse A. De blauw-gelen hebben zich na een zwakke periode weer terug geknokt aan de top en gaan samen met RSC, KOSC en Borne uitmaken wie de titel pakt.

SV Delden 1 heeft op Tweede Paasdag drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen KOSC. Hoewel SV Delden voor rust tot twee keer toe op voorsprong kwam, was het geenszins een eenvoudige overwinning voor de blauw-gelen. In de tweede helft was KOSC, dat ruim een uur met tien man speelde, zelfs de bovenliggende partij. Pas vlak voor tijd, logischerwijs uit een snelle counter, kon Joost Hendrikse aan alle onzekerheid een eind maken: 3-1.

Voorafgaand aan de derby had hoofdsponsor Aparthotel voor de selectie en staf van SV Delden een sport-ontbijt georganiseerd. Ook was er een bus geregeld om de selectie naar het Rood Zwart terrein te brengen.

Wellicht heeft deze perfect verzorgde aanloop ertoe bijgedragen dat de spelers van SV Delden later op de dag als winnaar het veld verlieten. Top geregeld!

SV Delden 1 heeft zich zondag 14 april gerevancheerd voor de eerdere nederlaag tegen Rood Zwart dit seizoen. De tweede ontmoeting tussen de Deldense clubs eindigde in een 1-2 zege voor de blauw-gelen. Sven Lutke Willink zorgde voor twee snelle Deldense treffers: een marge die na een spannende slotfase voldoende bleek voor een historische overwinning.

SV Delden 1 heeft na drie nederlagen op rij weer een wedstrijd gewonnen in de Vierde Klasse A. Op zondag 7 april werd SV Vasse op het eigen Sportpark De Mors naar een 5-1 nederlaag gespeeld. SV Delden neemt na de zege de vijfde plek in met 29 punten uit 18 duels.

SV Delden 1 heeft op zondag 24 maart het uitduel met RSC in Rossum met 5-3 verloren. Halverwege stond de ploeg van Wouter Kwakkenbos al met 3-1 achter. In de tweede helft kwam wist SV Delden twee keer de achterstand te verkleinen (3-2 en 4-3), maar het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Eindstand: 5-3.

SV Delden 1 heeft zondag 17 februari dure punten laten liggen in het uitduel met SV Almelo. Voor SV Delden leek er bijna een uur lang geen vuiltje aan de lucht, maar in het laatste deel van de wedstijd kreeg de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos de deksel op de neus: 3-2. Door de nederlaag is SV Delden de koppositie kwijt en staat nu derde.

SV Delden 1 heeft zondag 10 februari goede zaken gedaan voor de ranglijst. In een matig duel op sportpark De Mors rekenden de mannen van Wouter Kwakkenbos in eigenhuis af met Zenderen Vooruit: 2-1.

Het is alweer een week geleden dat de stadsderby plaatsvond. Dat er naast goede voetballers ook goede fotografen bij SV Delden lopen blijkt wel uit de fotoreportage die we mochten ontvangen van Marieke Dijkhof.

SV Delden 1 heeft zondag 9 december geen punten overgehouden aan de derby tegen Rood Zwart. Op sportpark De Mors werd het in een matig duel 0-3 voor de bezoekers.

SV Delden 1 ging de afgelopen weken als een speer in de Vierde Klasse A, maar staat na de ontmoeting met KOSC op zondag 2 december  weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos, die deze week zijn contract met een jaar verlengde, ging met maar liefst 7-1 onderuit in Ootmarsum.

Op zondag 25 november boekte SV Delden 1 alweer de vijfde overwinning van het jonge seizoen. Juventa’12 werd op Sportpark De Mors met 3-0 terug naar Wierden gestuurd. Door de zege stijgt SV Delden naar de tweede plek op de ranglijst.

SV Delden 1 heeft zondag 4 november erg goede zaken gedaan. De ploeg van Wouter Kwakkenbos was thuis veel te sterk (3-0) voor Oldenzaal en meldt zich door de zege in de top van de Vierde Klasse A. SV Delden staat nu vierde met 11 punten uit 6 duels.

SV Delden 1 heeft zondag 21 oktober een punt overgehouden aan het thuisduel met hoogvlieger UD Weerselo. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos hield de nummer twee van de ranglijst in Delden op 1-1.

SV Delden 1 heeft zondag 14 oktober de tweede zege van het seizoen geboekt. Op het eigen sportpark De Mors werd HVV Hengelo verslagen. Eenvoudig bleek dit niet.

SV Delden 1 heeft zondag 7 oktober de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij BVV Borne ging de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos met maar liefst 4-1 onderuit. Halverwege stond er al een 2-0 stand op het scorebord.