Klik op de foto voor meer foto's.

 

Zwitserland, Italië, Oostenrijk en Engeland waren de grote winnaars van de traditionele Mösbokaal bij de jeugd. Deze landen zijn samen met twintig andere Europese landen vertegenwoordigd op het EK in Duitsland en dus ook bij het zaalvoetbaltoernooi van SV Delden op Sportpark de Mors!

 

Jongens en meisjes uit de JO7 t/m JO15 en de MO13 van SVO Twickel werden op leeftijd ingedeeld in landenteams van landen die allemaal meedoen aan het EK in Duitsland. De JO7 en JO8 teams beten 's ochtends het spits af, waarna het de beurt was aan de JO9 en JO10 teams.

 

Ondertussen hadden de kabouters hun eigen training met leuke spelletjes en toestellen in de zaal. De jongens en meisjes die onlangs lid zijn geworden kregen allemaal een echte SV Delden handdoek cadeau, daar kun je mee aankomen in de kleedkamer!   

 

's Middags streden eerst de JO14 en JO15 teams om de bokaal, waarna de JO11, JO12, JO13 en MO13 de middag afsloten met een spannende strijd tussen Engeland en Denemarken. 

 

Onder toeziend oog van ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden ontvingen de winnende teams allemaal hun eigen Mösbokaal. Alle jongens en meisjes kunnen terugkijken op een sportief, leuk en gezellig toernooi. Een mooi voorproefje op het EK in Duitsland. Organisatie, scheidsrechters en andere vrijwilligers bedankt!