klik op de foto voor meer foto's

 

Zaterdagochtend  is het jeugdkader van SV Delden van nieuwe jassen voorzien. De sponsorcommissie van SV Delden heeft weer haar uiterste best gedaan en twee ondernemers bereid gevonden de mooie jassen te sponsoren. Marcel Keizer van het gelijknamige schildersbedrijf en Tom Boensma van #37 (spreek uit nummer 37) werden door jeugdvoorzitter Erwin Zwijnenberg hartelijk bedankt en ze kregen uiteraard een prachtige bos bloemen. Nadat de aanwezige kaderleden de juiste maat jas hadden gekregen (niet iedereen kon er zijn, er wordt natuurlijk ook gevoetbald) werden er een paar mooie foto’s gemaakt.

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar de sponsoren:

Marcel Keizer startte in 1992 in Delden zijn eigen schildersbedrijf. Hij woont ondertussen al bijna 18 jaar met zijn gezin in Hengevelde. Waarom dan toch SV Delden sponsoren? Voetbal is en blijft een grote hobby van me, aldus Marcel. Gezien de vele schilderwerken die we ook in Delden uitvoeren leek ons dit een mooi gebaar. Iedere week is nu op vele velden ons bedrijf te zien.

Tom sluit zich hierbij aan. #37 (genoemd naar het pand aan de Langestraat 37) staat voor stoere en casual kleding zoals een mooi zittende spijkerbroek, lekkere trui of een trendy T shirt. Alles goed betaalbaar en voorzien van een goed advies. Het goede advies zorgt er ook voor dat jongens en mannen die niet van winkelen houden, snel iets vinden en dan weer naar huis kunnen, zegt Tom met een lach. Beide heren nemen afscheid en wensen het kader van SV Delden heel veel succes het komende seizoen.