Privacy: foto's en persoonsgegevens op internet  -  info december 2006

 

Beste leden,

 

Al enige jaren is de website van de SV Delden in de lucht. En met succes. Deze informatiedrager is niet meer weg te denken. Ook niet voor een club die al hoogbejaard is. Via internet zijn vele zaken op te vragen. Zo ook uw gegevens, al dan niet in combinatie met (elftal)foto's. Wij willen dan ook bij deze het volgende onder uw aandacht brengen.

 

Voor het plaatsten van uw persoonsgegevens, een foto, of een combinatie daarvan is de websitecommissie vrij te handelen, tenzij u vooraf te kennen heeft gegeven dit niet te willen. Dus als u een functie uitvoert bij SV Delden en/of er wordt een foto van u genomen, dan mag deze informatie zonder uw toestemming op de website worden geplaatst. Nogmaals, enkel als u vooraf te kennen heeft gegeven dit niet te willen, mogen wij uw gegevens niet plaatsen. Achteraf zijn er geen rechten te ontlenen.

 

U kunt echter, wanneer u van mening bent dat bepaalde gegevens of foto's verwijderd dienen te worden van de SV Delden website, te allen tijde contact opnemen met de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

 

Namens de websitecommissie,

 

Ed Stokkentreeff

 


 

Disclaimer

 

De websitecommissie van SV Delden streeft ernaar de informatie op deze website up-to-date te houden, en deze informatie op juistheid te controleren.

 

Hoewel de 'officiële' website van SV Delden, kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend.