Op zondag 11 december speelt ons eerste elftal hun laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft. Oproep van onze aanvoerder namens Delden 1: “We willen graag met het eerste iets organiseren om het mooie begin van seizoen ‘22-‘23 goed af te sluiten met alle supporters die ons wekelijks aanmoedigen en we hopen op een zo groot mogelijke opkomst op zondag 11 december 2022! Om deze dag feestelijk af te sluiten willen we om 17 uur met de spelers van de seniorenteams en de supporters gaan genieten van een stamppotbuffet.” 

Op vrijdag 20 januari 2023 vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Iedereen die zich actief inzet voor SV Delden en/of SVO Twickel is hiervoor van harte uitgenodigd.

Ook dit jaar een diepe buiging voor al onze jeugdspelers! Ieder meisje of jongen heeft op zijn/haar manier een steentje bijgedragen door aan de deur of digitaal een lot te verkopen aan opa’s, oma’s, overige familie, vrienden of bekenden. Naast de jeugdleden hebben ook verschillende seniorenteams een duit in het zakje gedaan. Resultaat van het harde werken: een netto bedrag van 3535,08 euro.

SV Delden heeft de koppositie in de Vierde Klasse B weer een stukje steviger in handen. De ploeg van trainer Rob Bakker won zelf het lastige duel met Victoria ’28 met 4-2 en zag naaste belager UDI verliezen van FC Eibergen. De blauw-gelen staan hierdoor maar liefst 8 punten los van Rood Zwart, dat nu de tweede plek in handen heeft.

Save the date! Zaterdag 7 januari is de start van ons 100-jarig jubileum met een boordevol programma.

Na twee coronajaren waarin de algemene ledenvergaderingen beperkt werden door maatregelen kon afgelopen donderdag de 99e de Algemene Ledenvergadering gelukkig weer zonder beperkingen plaats vinden. Dat vele leden zich betrokken voelen bij onze vereniging bleek wel toen de bovenzaal van Sportkantine De Finish zich vulde zich met vele belangstellenden, waarbij ook de jeugd goed vertegenwoordigd was.

Sinterklaas ziet alle kinderen graag shinen op de velden,
in de (nieuwe) tenues op het mooie sportpark van SV Delden.

SV Delden heeft op zondag alweer de zevende overwinning van het seizoen geboekt. BSC Unnisson was op sportpark de Mors duidelijk een maatje te klein en mocht van geluk spreken dat Delden ‘slechts’ zes keer wist te scoren. De bezoekers zelf vonden twee keer het net. Delden verstevigt door de zege de koppositie en heeft nu een gat van zes punten op UDI.

Zoals ondertussen bekend is onze club in 2023 100 jaar jong!

Hiervoor zijn we met een groep mensen al een tijd bezig om een geweldig jubileum programma in elkaar te draaien voor het komende jaar. Heel 2023 zal in het teken staan van ons 100-jarig bestaan!

Rob Bakker is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Delden 1. De technische commissie, spelersgroep en trainer zijn nog altijd tevreden over de samenwerking en verlengen deze graag met nog een seizoen.

SV Delden heeft op zondag hele goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker won zelf het uitduel bij Hector met maar liefst 0-5 en zag veel concurrenten punten morsen. De koploper heeft haar voorsprong hierdoor uitgebouwd tot vijf punten en is tevens al zeker van de eerste periodetitel.

Prachtig artikel vandaag in de rubriek Cubiconen van TC Tubantia met Marc Brinkcate aan het woord: ‘Toch ligt onze kracht in het kneuterige’

 

SV Delden heeft op zondag op miraculeuze wijze de koppositie in de Vierde Klasse B versterkt. De ploeg keek halverwege tegen een flinke achterstand aan in het thuisduel met De Tubanters en moest vlak na de pauze ook nog eens met 10 man verder. De blauw-gelen rechtten echter de rug en kwamen uit geslagen positie niet alleen terug in de wedstrijd, maar wisten de drie punten ook nog eens over de streep te trekken.

Hierbij nodigen wij alle leden van harte uit voor de 99e Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging ‘Delden’ op donderdag 17 november 2022, aanvang 20.30 uur Locatie: Sportkantine De Finish (boven). Onderstaand treft u de agenda.

SV Delden is na vier overwinningen op rij voor het eerst tegen puntverlies aangelopen in de Vierde Klasse B. De koploper moet het in Enschede opnemen tegen de nummer twee UDI. Het duel eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Rob Bakker blijft gewoon koploper met 13 punten uit 5 duels.