Volgende week dinsdag 22 oktober doen twee van onze jeugdige talenten mee in het Hofteam: Jordy Spikkert en Tim Naafs.

SV Delden heeft op zondagmiddag een ruime zege geboekt op Juventa '12. Het duel in Wierden eindigde in een 0-5 zege voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos.

Aanstaande woensdag, 16 oktober, organiseert de scheidsrechterscommissie van SV Delden een 'avondje nieuwe spelregels'. Deze avond zal worden verzorgd door Rob Dieperink, scheidsrechter betaald voetbal uit Borculo.

Binnen het bestuur bestond al enige tijd de wens om het bestuur uit te breiden met een bestuurslid PR & Communicatie.

Op 19 oktober is de eerste klussendag gepland. Deze klussendag staat in het teken van de voorbereidingen voor de tijdelijke units.

Update: er hebben zich voldoende vrijwilligers aangemeld voor deze ochtend, waarvoor hartelijk dank! Op 2 november staat een nieuwe klussendag gepland waarvoor nog wel hulp wordt gezocht. Aanmelden kan bij Carmen Brinkcate.

We zijn gestart met de eerste stappen richting de bouw van het nieuwe sportcomplex.

SV Delden is er ook in het derde competitieduel niet in geslaagd om drie punten te pakken. Het duel tegen AVC La Première eindigde op zondagmiddag in een 2-2 eindstand.

Binnenkort is het weer herfstvakantie en de jeugdcommissie van SV Delden organiseert dan een toffe voetbalmiddag voor alle jongens en meisjes van de JO7 t/m JO11 teams.

Gelukkig rolt de bal weer volop over de velden. De meeste voetballers zullen inmiddels wel gehoord of gelezen hebben dat er vanaf dit seizoen een aantal nieuwe spelregels gelden. De belangrijkste betreffen de strafschoppenserie, de plek van wisselen, de doeltrap, de scheidsrechterbal, kaarten voor teamofficials en het 'muurtje'.

SV Delden heeft op zondag een zware nederlaag geleden bij Sportclub Overdinkel. Het uitduel eindigde in een 5-0 zege voor de thuisploeg. De ploeg van Wouter Kwakkenbos blijft hierdoor na twee duels op één punt staan.

Zaterdag 28 september heeft SV Delden een nieuwe sponsor in het zonnetje gezet.

SV Delden heeft op zondagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop. Op het eigen Sportpark de Mors werd het 2-2.

Zaterdag 21 september mocht SV Delden haar 400e lid verwelkomen: Jet ten Vregelaar.

SC Markelo heeft vrijdagavond 30 augustus de negende editie van het Hof van Twente voetbaltoernooi gewonnen. Titelverdediger SV Delden moest dit jaar genoegen nemen met de derde plek.

Het bestuur van SV Delden is blij te kunnen melden dat de vacature van jeugdvoorzitter is ingevuld. Maartje Fisscher, al enige tijd actief in de jeugdcommissie, zal deze rol op zich nemen.