Bij aanvang van het nieuwe schooljaar, is het voor de Deldense sportverenigingen traditie geworden een Open Dag te organiseren. Dit jaar wordt deze leuke dag georganiseerd op zaterdag 24 augustus, aanvang 10:00 uur.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al lang in volle gang. Op zaterdag 17 augustus was er ook op en om het veld op De Mors weer volop actie: de eerste trainingsdag voor het eerste elftal en het netjes maken van de entree en de fietsenstalling.

Het laatste clubblad van vorig seizoen, uitgebracht eind juni, staat inmiddels online.

Vrijdag 30 augustus vindt de nedende editie van het Hoftoernooi plaats. VV Twenthe is voor de tweede keer de gastheer en heeft eind juni de loting voor het toernooi verricht. SV Delden 1 is ingedeeld in poule B, samen met VV Twenthe en WVV'34.

De KNVB district Oost heeft begin augustus ook voor de categorie B de bekerwedstrijden bekendgemaakt. Behalve Delden 1 doen ook Delden 2, Delden 3 en alle jeugdteams t/m JO8-2 mee aan de bekercompetitie. De eerste bekerwedstrijden zijn op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

De KNVB district Oost heeft de bekerwedstrijden voor de categorie A bekendgemaakt. SV Delden 1 is ingedeeld bij SP Neede, SP Lochem en WVV'34. De eerste bekerwedstrijd is op zondag 1 september, thuis tegen WVV'34.

De technische commissie van SV Delden heeft voor zowel de jeugd als de senioren de voorlopige elftalindeling voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Het complete overzicht kan worden gedownload van de website.

Op 15 juli heeft de KNVB district Oost de voorlopige competitie-indelingen bekend gemaakt. De informatie is te vinden in de Voetbal.nl app. Een overzicht van de indelingen van de teams van SV Delden en SVO Twickel staat op onze website.

De plannen voor het nieuwe Sportpark de Mors worden steeds concreter worden. Het wachten is op de benodigde vergunningen om zo snel mogelijk te gaan slopen en om nieuw te gaan bouwen. We hopen het nieuwe complex begin 2021 in gebruik te kunnen nemen. In de tussentijd zullen we gebruik maken van tijdelijke kleedruimte, van een tijdelijke kantine en keuken en op drukke dagen ook van het clubgebouw van Amicitia.

Met alle kogels door de kerk, kunnen er concrete stappen gemaakt worden richting de realisatie van Sportpark de Mors. Eerder al was te lezen dat de clubs ook op papier een verbintenis zijn aangegaan, met alle rechten en plichten van dien. Het zijn echter niet slechts formaliteiten die gebezigd worden, de verschillende werkgroepen zorgden in de afgelopen voor veel concrete winst op de gebieden en van financiƫn, bouw, horeca, vrijwilligers en identiteit.

De KNVB heeft op 15 juli de competitie-indelingen voor de eerste elftallen bekend gemaakt. SV Delden 1 is net als vorig seizoen ingedeeld in de 4e klasse A, met tegenstanders uit vooral Noordoost Twente.

Volleybalvereniging Devoc, de Deldense Handbalvereniging, Korfbalvereniging Zwart Wit, Voetbalvereniging SV Delden en de Stichting Beheer Registergoederen hebben zaterdag 29 juni de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Voor de betrokken partijen was dit een nieuwe mijlpaal in de plannen voor een nieuw en gezamenlijk Sportpark De Mors.

Zinderend in meerdere opzichten, dat was het JO12 Morstoernooi dat op zaterdag 29 juni als afsluiting van het seizoen werd georganiseerd door en bij SV Delden.

Fantastisch weer, een mooie bosrijke omgeving en een prima kampeerboerderij maakten het jaarlijkse voetbalkamp voor bijna 70 jongens en meisjes tot een super geslaagd weekend.

Op zaterdag 8 juni was de Twentse keepersbattle bij Heracles in het Polman-stadion.