Wederom een diepe buiging voor al onze jeugdspelers! Ieder meisje of jongen heeft op zijn/haar manier een steentje bijgedragen door aan de deur of digitaal een lot te verkopen aan opa’s, oma’s, overige familie, vrienden of bekenden.

Rob Bakker is ook komend seizoen hoofdtrainer van SV Delden 1. De technische commissie en Rob zijn tevreden over de samenwerking en zijn dan ook overeengekomen deze te verlengen.

Met de huidige coronamaatregelen van het kabinet is het de amateurs niet toegestaan om na 17.00 uur te sporten, terwijl trainen voor die tijd voor veel kinderen en de meeste volwassenen doordeweeks niet haalbaar is. In het weekend kan er wel door iedereen worden gevoetbald, maar dat is niet in alle gevallen verantwoord als er verder niet wordt getraind. Deze maatregel blijft dan ook lastig uit te leggen, ook omdat sporten juist gezond is. 

SV Delden heeft op zondag het derde duel op rij gewonnen. Op het eigen Sportpark de Mors werd Twenthe Goor met 3-1 verslagen. Door de zege klimt Delden naar de tweede plek op de ranglijst en loopt tevens twee punten in op koploper Markelo.

Om het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen zijn per 28 november extra maatregelen aangekondigd. Amateursport (wedstrijden en trainingen) zijn enkel tussen 05.00 en 17.00 toegestaan. Het bestuur van Stichting Sportief de Mors heeft hierom besloten om kantine De Finish met ingang van 28 november 05.00 uur tijdelijk te sluiten.

Vrijdag 19 november brachten de Sint en zijn Pieten,
Een bezoek aan onze jongste blauw gele jongens en grieten!

SV Delden heeft op zondagmiddag drie punten gepakt in het uitduel met Buurse en ook flink gewerkt aan het doelsaldo. De ploeg van Rob Bakker won het uitduel met maar liefst 0-5. Delden blijft hierdoor goed bovenin meedraaien in de Vierde Klasse B. De blauw-gelen staan derde met evenveel punten als nummer twee Eibergen. Alleen koploper Markelo lijkt buiten schot met zeven punten voorsprong.

Ondanks de nodige onzekerheid als gevolg van de aangescherpte corona maatregelen kon de 98e algemene ledenvergadering van SV Delden afgelopen donderdag alsnog 'gewoon' doorgaan zoals gepland. En dat betekende dat de vergadering voor het eerst plaats had in de nieuwe accommodatie. De bovenzaal van sportkantine De Finish bood een prettig onderkomen aan de aanwezige leden die ondanks de omstandigheden goed vertegenwoordigd waren. Helaas moesten we het doen met een sobere setting zonder koffie en drankje na afloop maar gelukkig overheerste het optimisme.

Zoals in de 98e Algemene Ledenvergadering aangekondigd heeft het bestuur een nieuw protocol opgesteld voor het benoemen van een erevoorzitter, erelid of lid van verdienste.

Maandagavond kregen wij uit handen van Mitchel Baake en Saskia Roessink een prachtige cheque ter waarde van  € 1.176,19 uitgereikt namens de Rabobank. Hartelijk dank voor dit super mooie bedrag en natuurlijk voor alle stemmen!

SV Delden heeft op zondagmiddag een verdiende zege geboekt op Sportclub Neede. Op het eigen sportpark de Mors eindigde het aantrekkelijke, doelpuntrijke en sportieve duel in 4-2. Door de zege stijgt Delden naar plek 3 op de ranglijst.

Vorige week heeft SV Delden een samenwerkingsovereenkomst getekend met de FC Twente/ Heracles Academie waarmee de verbinding wordt aangegaan via het zogenaamde regioplan.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag één punt overgehouden aan de ontmoeting met Reünie uit Borculo. Het duel op sportpark de Mors eindigde in 1-1.

De allereerste Finish nieuwsbrief is een feit! Via deze manier wil Stichting Sportief de Mors de leden van de verenigingen op de Mors voortaan op de hoogte houden van de ontwikkelingen in en rondom sportkantine de Finish. 

SV Delden 1 is er op zondagmiddag niet in geslaagd 3 punten mee te nemen uit Goor. Het uitduel bij Hector eindigde na een 3-1 ruststand in 3-3.