SV Delden is op zondagmiddag tegen een flinke nederlaag aangelopen tegen koploper KOSC. Op het eigen sportpark De Mors werd het 2-5 voor de bezoekers uit Ootmarsum. Delden blijft ondanks het verlies vierde terwijl KOSC haar koppositie verstevigt.

Vanmorgen heeft één van de spelers van het derde elftal van SV Delden een hartstilstand gehad. Hij ligt op de IC in Enschede. Wij vinden het niet passend om in deze situatie het stamppotbuffet door te laten gaan. De kantine in de tijdelijke units is tijdens de wedstrijd van het eerste geopend, maar zal om uiterlijk 17.30 sluiten. We hopen op jullie begrip.

Zondag 1 december mocht SV Delden 5 nieuwe tenues in ontvangst nemen van sponsor CARDION.

Rondom de thuiswedstrijd op zondag 8 december en op de SV Delden kraam tijdens de kerstmarkt op 14 december zijn er SV Delden kerstmutsen te koop waar aan een leuke foto actie verbonden is!

Rob Bakker is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van SV Delden 1. Rob neemt daarmee het stokje over van Wouter Kwakkenbos die deze zomer na drie seizoenen vertrekt. Tevens wordt het contract met keeperstrainer Emiel van der Pol verlengt.

Op zaterdag 30 november zijn de kantines van handbalvereniging DHV en voetbalvereniging SV Delden volledig gestript.

SV Delden organiseert vrijdagavond 13 december weer een geweldige Kerst Bingo.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag de volle buit gepakt in de ontmoeting met EMOS. Op het eigen sportpark de Mors werd het 4-3 voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos. Delden blijft hierdoor bovenin de subtop meedraaien.

Zaterdag 30 november hebben beide JO10 teams van SV Delden nieuwe tenues ontvangen van hun sponsor.

Op donderdag 28 november vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van SV Delden plaats in het in staat van ontmanteling zijnde clubhuis 'n Trefhook'.

Zaterdag 30 november begint de verhuizing naar de tijdelijke units i.v.m. de aanstaande sloop van het clubhuis. In dit bericht staat belangrijke praktische informatie over de ingebruikname en het gebruik van de tijdelijke units.

Zoals eerder gemeld sluiten we de laatste thuiswedstrijd van SV Delden 1 voor de winterstop af met een gezellig stamppotten-buffet. Ook zijn er kerstmutsen te koop waaraan een leuke fotoactie is verbonden. Des te meer reden om je op te geven dus. Dat kan tot zondag 1 december!

Vandaag is er volop gewerkt aan het inrichten van de tijdelijke units, zodat deze vanaf het komende weekend in gebruik genomen kunnen worden.

SV Delden heeft op zondagmiddag een kleine overwinning geboekt op UD. In Weerselo werd het 1-2 voor de mannen van Wouter Kwakkenbos. Halverwege stond er een 0-1 stond op het scorebord.

Op vrijdag 22 november bezocht Sinterklaas met drie pieten SV Delden.