De komende tijd wordt u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van Sportpark De Mors. Vanuit SV Delden worden er twee bijeenkomsten gehouden, is er de mogelijkheid om de beslisdocumenten in te zien en hebben we uiteindelijk de stemming tijdens de buitengewone ALV.

De plannen rondom Sportpark De Mors beginnen steeds concreter te worden.

Op zaterdag 16 maart is weer de landelijke NL DOET dag. Ook SV Delden doet mee aan dit initiatief van het Oranjefonds.

Op 25 februari, 11 maart en 13 maart zullen maar liefst 21 SV Delden leden in 3 groepen een reanimatiecursus volgen in ons clubhuis.

SV Delden 1 heeft zondag 10 februari goede zaken gedaan voor de ranglijst. In een matig duel op sportpark De Mors rekenden de mannen van Wouter Kwakkenbos in eigenhuis af met Zenderen Vooruit: 2-1.

Op 19 december 2018 is de Business Club van SV Delden met vijftien personen naar de wedstrijd Schalke tegen Leverkusen geweest. Het niveau van de wedstijd viel tegen maar de gezelligheid en de sfeer was perfect.

Woensdag 6 februari heeft de tweede bijeenkomst plaatsgevonden waarbij de denktanks van SV Delden aan elkaar hebben gepresenteerd wat de laatste ontwikkelingen zijn rondom Sportpark De Mors.

Zaterdag 9 februari is een e-mail bericht aan alle leden uitgegaan inzake de voortgang Sportpark de Mors. Het is echter niet mogelijk gebleken om iedereen te bereiken.

Beste leden,

Ongetwijfeld hebben jullie de afgelopen periode al het nodigde gehoord over de ontwikkeling van Sportpark de Mors. SV Delden, DKV,  DHV, DEVOC en de SBR streven met de verplaatsing van de sporthal naar De Mors een sportaccommodatie te realiseren waarmee alle faciliteiten samenkomen.

Vanuit de Stuurgroep en de werkgroepen Sportpark de Mors zijn een aantal (bestuurs)leden van onze vereniging afgevaardigd die aanspreekpunt zijn op de verschillende onderwerpen die van belang zijn voor de ontwikkelingen rondom Sportpark de Mors. Ieder (bestuurs)lid is voorzitter van een denktank binnen SV Delden waarvoor een aantal van onze eigen leden zich hebben aangemeld.

Een enthousiaste voetbalvader (Christoffel van Egmond) en een jeugdspeler uit JO17 (Brad Heuten) zijn afgelopen week geslaagd voor de cursus Pupillentrainer.

Tijdens de ALV van 2018 heeft de huidige secretaris Annemieke Visser aangegeven dat zij niet herkiesbaar is. Ter ondersteuning van het bestuur, zal zij tot uiterlijk 1 april 2019 haar taken blijven vervullen.

Graag komt zij op korte termijn in contact met leden die interesse hebben om deze functie binnen de vereniging te gaan vervullen.

Zaterdagavond 19 januari was er een speciale feestavond georganiseerd om alle vrijwilligers van SV Delden in het zonnetje te zetten. Van jong tot oud was aanwezig op de feestavond welke gehouden werd in het Aparthotel Delden.

SV Delden 1 heeft op zondag 20 januari voor een flinke verrassing gezorgd door RSC met een 3-1 nederlaag terug naar Rossum te sturen. Voor RSC, dat de minste verliespunten heeft in de Vierde Klasse A, was het pas de tweede nederlaag van het seizoen.

Zaterdagmiddag 19 januari om half een verzamelden 30 kinderen en de leiding van JO8-1, Welpen en de Kabouters zich bij de kantine van SV Delden. De jongens en meisjes hadden een leuke activiteit in het verschiet, een middagje rennen, springen, glijbanenrace en een draaimolen bij Dolle Pret in Almelo.