Zaterdag 31 oktober organiseert SV Delden een aangepaste maar leuke vriendjes- en vriendinnetjesochtend.

Ons roemruchte Delden 6 heeft naast een Superlot nog een mooi geldbedrag rechtstreeks gedoneerd aan de jeugd! Chapeau!

Koekoek! Daar is het volgende verkochte Superlot!

Hoppakeee en weer is een superlot verkocht!

En we gaan gewoon door....

De Superloten van de Grote Club Actie zijn niet aan te slepen de laatste dagen! SVO Twickel dames (eerste en tweede elftal en 25+ zevental) ondersteunen beide moederverenigingen en tekenen ook voor een Superlot.

De mannen van het 2e elftal dragen onze club ook een warm hart toe. Net als afgelopen week JO19, volgt vandaag het 2e elftal met de aankoop van een superlot van de Grote Clubactie.

Deze week werd de organisatie van de Grote Club Actie verrast door ons oudste jeugdteam, SV Delden JO19.

Voor de teams met kinderen t/m 17 jaar die zaterdags willen trainen is een schema opgesteld op basis van leeftijdscategorie.

De nieuwe strengere coronamaatregelen schrijven voor dat er geen competitievoetbal meer mag worden gespeeld. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat er ook niet meer mag worden getraind.

In de sportkatern van TC Tubantia van maandag 12 oktober was er uitgebreid aandacht voor de sterke seizoensstart van SV Delden.

SV Delden heeft op zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker won het uitduel met Buurse met 0-2 en is daardoor de nieuwe koploper met 10 punten uit vier duels.

SV Delden heeft op zondag zijn ongeslagen status behouden in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker leed op het eigen Sportpark De Mors wel voor het eerst dit seizoen puntverlies. Het duel tegen Vios Beltrum eindigde in 1-1. Delden staat hierdoor op een tweede plek met 7 punten uit 3 duels.

Waar zouden we zijn zonder onze scheidsrechters? Van 3 tot en met 11 oktober is het de Week van de scheidsrechter, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan dat er door het kabinet nieuwe maatregelen zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat heeft ook gevolgen voor SV Delden.