Afgelopen maandagavond zijn in Nederland ook de regels met betrekking tot het gebruik van sportaccommodaties nader aangescherpt. Deze regels gelden in elk geval tot 6 april a.s. maar verwacht wordt dat deze termijn zal worden verlengd. Op last van de gemeente is ook het gebruik van de velden van SV Delden, zoals tot nu toe door de jeugd volop gedaan werd, niet meer toegestaan.

Zolang het coronavirus de bouwers en vrijwilligers niet belet om op de Mors te verschijnen, worden er daar flinke stappen gezet richting het nieuwe sportpark.

Vanwege de maatregelen tot tenminste 1 juni gaat dit evenement niet door. Er wordt nog onderzocht of een nieuwe datum mogelijk is. Indien een nieuwe datum bekend is zal dat gecommuniceerd worden.

SV Delden 1 heeft op zondag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportclub Overdinkel.

SV Delden heeft op zondagmiddag hekkensluiter Tubanters met een enorme nederlaag terug naar Enschede gestuurd. Op sportpark De Mors werd het maar liefst 9-2 voor de blauw-gelen. De uitblinker aan Deldense kant was Sven Wold die vier keer trefzeker was.

Op woensdag 12 februari hebben elf spelers van SV Delden JO13 met succes deelgenomen aan de cursus pupillenscheidsrechter.

Vrijdagavond 9 februari, restaurant vol, in de keuken wordt hard gewerkt en toch is er tijd om de businessclub te ontvangen door Nathalie en Jan.

Op zaterdag 22 februari heeft de nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, Rob Bakker, zijn contract ondertekend. Tevens is het contract met huidige keeperstrainer Emiel van der Pol officieel verlengd.

Robin is in 2007 bij de jongste jeugd van SV Delden komen voetballen. Robin doorloopt de jeugd van de F2 t/m de JO-19.
Zijn ouders springen bij waar het nodig is, en zijn zus voetbalt bij de meisjes van SV Delden.
Naarmate Robin ouder wordt, ademt hij steeds meer voetbal. Hij is fan van FC Twente en bezoekt hier de wedstrijden, zowel thuis als uit.

Op zaterdagavond 8 februari vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van SV Delden plaats. Ruim honderd leden hadden zich opgegeven voor een gezellige avond, verzorgd door onze trotse hoofdsponsor Aparthotel Delden.

SV Delden heeft op zondagmiddag slechts één punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop. In een doelpuntrijk duel stokte de teller na 90 minuten spelen op 3-3. Delden blijft zesde op de ranglijst en Sportlust voorlaatste.

Zaterdag 1 februari heeft SV Delden met zo'n tachtig personen de wedstrijd FC Twente-Sparta bezocht in de Grolsch Veste.

Gerrit Paskamp overtuigende winnaar bij het kruisjassen met een megascore van maar liefst 4535 punten en Gerrit Holterman bij het hartenjagen door loting met Henk van Geenen.

SV Delden heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Rood Zwart. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos moest het op zondagmiddag opnemen tegen de nummer twee Vasse en dat ging de blauw-gelen prima af. Het duel werd met 4-2 gewonnen waardoor Delden haar positie in de subtop verstevigt.

Rood Zwart heeft op zondagmiddag de eerste derby van het seizoen gewonnen van SV Delden. Op sportpark Scheetheuvel werd het 3-2 voor de ploeg van Remco Dokter.