Vrijdagavond 9 februari, restaurant vol, in de keuken wordt hard gewerkt en toch is er tijd om de businessclub te ontvangen door Nathalie en Jan.

Op zaterdag 22 februari heeft de nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, Rob Bakker, zijn contract ondertekend. Tevens is het contract met huidige keeperstrainer Emiel van der Pol officieel verlengd. 

Robin is in 2007 bij de jongste jeugd van SV Delden komen voetballen. Robin doorloopt de jeugd van de F2 t/m de JO-19.
Zijn ouders springen bij waar het nodig is, en zijn zus voetbalt bij de meisjes van SV Delden.
Naarmate Robin ouder wordt, ademt hij steeds meer voetbal. Hij is fan van FC Twente en bezoekt hier de wedstrijden, zowel thuis als uit.

SV Delden organiseert vrijdagavond 21 februari weer een gezellige bingoavond

Op zaterdagavond 8 februari vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van SV Delden plaats. Ruim honderd leden hadden zich opgegeven voor een gezellige avond, verzorgd door onze trotse hoofdsponsor Aparthotel Delden.

Het KNMI heeft voor zondag vanwege de naderende storm Ciara voor het hele land Code Oranje afgekondigd. Omdat het onverantwoord is door de KNVB om in die weersomstandigheden te voetballen en spelers en supporters van en sportcomplexen te laten komen, is besloten om de wedstrijden uit het programma te halen.

SV Delden heeft op zondagmiddag slechts één punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop. In een doelpuntrijk duel stokte de teller na 90 minuten spelen op 3-3. Delden blijft zesde op de ranglijst en Sportlust voorlaatste.

Zaterdag 1 februari heeft SV Delden met zo'n tachtig personen de wedstrijd FC Twente-Sparta bezocht in de Grolsch Veste.

Gerrit Paskamp overtuigende winnaar bij het kruisjassen met een megascore van maar liefst 4535 punten en Gerrit Holterman bij het hartenjagen door loting met Henk van Geenen.

Op zaterdag 1 februari houdt SV Delden in sportzaal Raesfelt een kennismakingstraining voor jongens en meisjes, die graag wel eens willen zien hoe gaaf voetbal is.

SV Delden heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Rood Zwart. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos moest het op zondagmiddag opnemen tegen de nummer twee Vasse en dat ging de blauw-gelen prima af. Het duel werd met 4-2 gewonnen waardoor Delden haar positie in de subtop verstevigt.

Rood Zwart heeft op zondagmiddag de eerste derby van het seizoen gewonnen van SV Delden. Op sportpark Scheetheuvel werd het 3-2 voor de ploeg van Remco Dokter.

Op vrijdagmiddag 17 januari werd symbolisch de eerste paal geslagen van het nieuwe sportcomplex De Mors door wethouder Pieter van Zwanenburg. De eerste paal bleek in de praktijk de laatste van 231 funderingspalen te zijn, wat dan weer symbolisch is voor de voortvarendheid van de start van de bouw.

Dit keer is de bingo in het clubgebouw van Zwart Wit, aan de Sportlaan 14 Delden. Er zijn weer hele mooie prijzen te winnen. 

Vrijdag 17 januari wordt de eerste paal geslagen van het nieuwe sportcomplex De Mors. Deze gelegenheid werd aangegrepen om de raadsleden tijdens de raadsvergading van 14 januari jl.  te bedanken met stresshelmpjes en een traktatie.