Het jubileumjaar loopt bijna ten einde en we hebben een aantal geweldige evenementen achter de rug( Mösbokaal/vuurwerkshow 🚀/darttoernooi / reünie/ feestavond / Kampioenschap SVD 1 💪 /
Maar….. We gaan nog 1 avond knallen met geweldige afsluiting van het jubileumjaar 100 jaar SV Delden!

Na jaren een zogenoemde spil in het SV Delden web te zijn geweest vindt Janny het helaas tijd om het wat rustiger aan te doen.

Ondanks een ruime overwinning donderdag op vv Twenthe is SV Delden uitgebekerd, nadat het zondag met 0-1 verloor van SV Enter.

Rondom het 100-jarig bestaan van SV Delden werd bij alle leden thuis de jubileumgids bezorgd. Voor elk adres had de jubileumcommissie ook een echte SV Delden paraplu in petto! 

Onder nog altijd tropische omstandigheden vond vandaag de jaarlijkse open dag op Sportpark de Mors plaats. Ouders en kinderen kregen de mogelijkheid om bij de deelnemende verenigingen rustig rond te kijken welke sport goed bij hem of haar past.

Onder tropische omstandigheden troffen de negen voetbalverenigingen uit de Hof van Twente elkaar afgelopen zaterdag op Sportpark de Mors. In de jaarlijkse strijd in het Hoftoernooi ging SV Delden er na een finale tegen uitgerekend stadsgenoot Rood Zwart met de winst vandoor. 

Vanaf maandag 4 september kunnen Rabobank leden weer stemmen tijdens de Rabo ClubSupport. Breng vóór 26 september je stem uit op SV Delden.

 

Hoewel Rood Zwart en SV Delden elkaar voor het eerst sinds jaren niet in competitieverband treffen (Delden promoveerde naar Derde Klasse), komen de clubs elkaar dit jaar toch tegen. Op zaterdag 2 september speelden de eerste elftallen namelijk tegen elkaar in de beker. SV Delden trok op sportpark Scheetheuvel uiteindelijk aan het langste eind: 1-4.

Zaterdag 9 september wordt er tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi weer om het voetbalkampioenschap van de eerste elftallen in de Hof van Twente gestreden.

In het 100-jarig jubileumjaar kijkt gastheer SV Delden uit naar de organisatie van dit jaarlijks terugkerende toernooi, waaraan een extra feestelijk tintje wordt gegeven.

Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van SV Delden op 9 maart 2023 zijn de gewijzigde statuten door de leden van SV Delden goedgekeurd. Om deze ook daadwerkelijk te effectueren hebben we de akte laten passeren bij Rouwenhorst Netwerk Notarissen.

De KNVB heeft  een tijdje geleden de indeling voor de districtsbeker in het amateurvoetbal bekendgemaakt. Daarin zijn SV Delden en Rood Zwart bij elkaar ingedeeld. Zo is er komend seizoen toch een stadsderby, ondanks dat we elkaar in de competitie niet treffen. Verder speelt Delden 1 een Hofderby tegen vv Twenthe en nog tegen Enter. Inmiddels is ook het programma van de bekerwedstrijden bekend. 

In de vergadering van 6 juni jl. van Stichting Sportief de Mors en de Raad van Toezicht is het volgende afgesproken:

Door de planning van de vrijwilligersuren per vereniging te baseren op het ledenaantal (spelende leden) zullen de werkelijk gemaakte uren ook in lijn liggen met het ledenaantal. Het uitkeren van de kantine opbrengsten (winst) gebeurt op basis van de werkelijk gemaakte uren. Het eerste meetmoment van werkelijk gemaakte uren is 31-12-2023. Bedragen worden uitgekeerd op basis van de gemiddelde ledenaantallen in de 3 voorgaande jaren.

Richard Brunnekreef is al decennialang actief voor SV Delden, waaronder in de technische commissie. Na al die jaren heeft Richard eerder dit seizoen al aangegeven na dit seizoen te stoppen als lid van de technische commissie. Hoewel we het heel jammer vinden dat we hiermee afscheid moeten nemen van een zeer gewaardeerd lid van de technische commissie is zijn besluit na al die jaren ook begrijpelijk.

Afgelopen zaterdag was het hoogtepunt van het prachtige jubileumjaar van SV Delden. Het 100-jarig bestaan werd uitbundig gevierd met een feestelijke jubileumreceptie waarin SV Delden de Koninklijke erepenning ontving en erevoorzitter Gerrit Seppenwoolde de KNVB Gouden speld opgespeld kreeg. Na de receptie was er een gezellige feestavond met muzikale omlijsting van de band 'DROCK' en DJ Eddy Kerkveld.

Na maanden van voorbereiding was afgelopen zondag de reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van SV Delden. De ruim 350 aanwezige reünisten werden met een blauw-gele loper verwelkomd op het prachtig blauw-geel versierde Sportpark de Mors.