De details van de samenwerking van de vier deelnemende verenigingen en de SBR bij de realisatie en exploitatie van Sportpark de Mors zijn vastgelegd in een door alle partijen getekende samenwerkingsovereenkomst (SOK).

Dat de finish van de nieuwbouw snel nadert hebben we onlangs kunnen lezen in de nieuwsbrief en in de krant. De verschillende door de bouwers te nemen hordes worden door onder meer Jan Brinkcate op gevoelige plaat vastgelegd.

In TC Tubantia van afgelopen weekend stond een mooi en uitgebreid artikel over de aanstaande afronding van de bouw van het nieuwe sportcomplex op de Mors: Finishlijn in zicht voor nieuw sportpark de Mors: ‘Sportieve toekomst van Delden veiliggesteld’

Rondom de meest betrekkelijke feestdagen denkbaar en middenin een coronacrisis die we in de vorige nieuwsbrief nog niet konden bevroeden, wordt het hoog tijd voor wat perspectiefrijke berichten.

Trouwe sponsoren zijn goud waard voor een vereniging, zeker in deze coronatijd. Eerder deze maand ging de sponsorcommissie al op bezoek bij de leden van de Business Club en hoofdsponsor Aparthotel Delden. Nu was het de beurt aan de bordsponsoren, shirtsponsoren en alle overige sponsoren die zo belangrijk zijn voor onze blauw-gele vereniging.

SV Delden heeft goede buur en trouwe hoofdsponsor Aparthotel Delden aan het eind van dit coronajaar in de bloemetjes gezet.

Het bestuur van SV Delden werd deze week verrast met een extraatje van Salut na nominatie door één van onze leden!

Sinds een paar weken zijn de jongste voetballertjes van SV Delden weer lekker warm en droog aan het voetballen in sporthal 't Raesfelt.

In 2019 zagen we al een flinke stijging in het aantal verkochte loten, maar het kalenderjaar 2020 gaat de boeken in als absoluut recordjaar!

De 97e algemene ledenvergadering van SV Delden verliep dit jaar, zoals zoveel, door corona anders dan anders. De ALV vond donderdag 26 november plaats in het Parochiehuis en was voor het eerst in de historie ook digitaal te volgen.

De sponsorcommissie van SV Delden heeft haar businessclubleden getrakteerd op een smakelijke tegoedbon van de twee horecaondernemers binnen de businessclub.

Om een richtlijn te hebben waarin in de meeste gevallen kan worden voorzien bij gebeurtenissen binnen de vereniging zoals overlijden, trouwen, jubilea, ziekte, etc is er door het bestuur recent een nieuw protocol opgesteld.

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen in coronatijd helaas niet zoveel kinderen bezoeken als in de afgelopen jaren. Des te groter was de verrassing dat afgelopen zaterdag, 21 november, SV Delden onverwachts twee Pieten op bezoek kreeg.

Rob Bakker is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Delden, dat zijn de technische commissie en Rob Bakker overeengekomen. Bakker is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Delden en de samenwerking bevalt van beide kanten dusdanig goed dat is afgesproken deze ook na dit seizoen voort te zetten.

Onlangs heeft de website van SV Delden een update gehad om de weergave van fotoreportage's op mobiele apparaten te verbeteren. Op veler verzoek is het nu mogelijk om met bijvoorbeeld smartphone door foto's in een reportage te swipen.