De verenigingsruimte annex bestuurskamer van SV Delden in het nieuwe sportcomplex begint steeds meer vorm te krijgen

Afgelopen zaterdag (17-7) was het weer gezellig druk op Sportpark De Mors want er stond weer een oefenwedstrijd van profs op de rol. Dit keer was RWD Molenbeek uit Brussel de gastheer van SC Cambuur o.l.v. trainer Henk de Jong.

Inmiddels is de Finish een tijdje geopend en het meeste loopt al lekker. De eerste paar weken zijn de bardiensten gedraaid door de Plussers, afgelopen weken hebben ook de eerste barvrijwilligers namens de verenigingen achter de bar gestaan. Onderstaand wat informatie vanuit Stichting Sportief de Mors over hoe alles georganiseerd gaat worden.

De zomervakantie is net begonnen maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Met het nodige passen en meten is er een schema voor de trainingstijden en een kleedkamerindeling gemaakt.

De KNVB heeft de indeling amateurvoetbal voor komend seizoen bekendgemaakt. SV Delden 1 komt ook komend seizoen uit in de 4e klasse B met daarin veel tegenstanders uit Hof van Twente.

Aan het eind van dit gekke voetbalseizoen, waarin bijna niks kon en er alleen maar hard getraind werd door alle jeugdteams, moest er natuurlijk een mooie afsluiter zijn.

Dat de Rob Bakker ook volgend seizoen hoofdtrainer is bij SV Delden, werd eind vorig jaar al bekend gemaakt. Afgelopen zondag, na afloop van de Zomer Morsbokaal, is de verlenging van de samenwerking formeel bevestigd.

Vandaag was het een drukke dag op sportcomplex de Mors want er was een vriendschappelijke wedstrijd gepland tussen Vitesse en het Deense FC Nordsjælland die op trainingsstage is in het Aparthotel.

4 juli, niet alleen feestdag voor de Amerikanen maar ook een unieke dag in de geschiedenis van Sportpark de Mors: 4 juli 2021 vond de eerste Zomer Morsbokaal plaats.

Zaterdag 28 augustus is de feestelijke opening van Sportpark De Mors met een mooi, vol programma voor jong en oud.

Er zijn een aantal legendarische duo's die voor de wereld erg herkenbaar zijn. Om er zomaar even een paar op te noemen: Bassie en Adriaan, Bert en Ernie, Peppie en Kokkie, Bonny en Clyde, Samson en Gert en ga zo maar door. Echter is er ook een duo dat voor de jongens hier, regelrecht kan worden toegevoegd aan deze lijst. Dit zijn Roy Belt en Fred Oonk.

Zaterdag heeft JO7 de laatste 4x4 regiocompetitie wedstrijden van het seizoen gespeeld. Er werd ’s ochtends lekker gevoetbald, veel plezier gemaakt en ’s middags hebben ze een geweldig teamuitje gehad.

De omstandigheden waren zaterdagochtend perfect voor de zomerse seizoensafsluiting: heerlijk weer én publiek was voor het eerst weer welkom op Sportpark de Mors. Wat een feest!

Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

Nu het huidige seizoen toch echt op zijn einde loopt is het tijd om de teamindeling voor aankomend seizoen te communiceren voor de JO8 t/m J017 teams.