SV Delden heeft in de tweede Deldense derby van het seizoen aan het langste eind getrokken. De ploeg van trainer Rob Bakker won op een goed gevuld sportpark Scheetheuvel met 1-3. Halverwege stond er een 1-2 stand op het scorebord. 

 

SV Delden leek lang op weg naar een zege op Markelo, maar de koploper in de Vierde Klasse B wist vlak voor het eindsignaal toch nog de gelijkmaker tegen de touwen te schieten. De topper op de Mors eindigde in 1-1 en daarmee vervliegt ook de hoop op het kampioenschap voor Delden. Het gat tussen de nummers 1 en 2 blijft met nog drie duels te spelen namelijk 4 punten.

Zaterdag 11 en zondag 12 juni aanstaande staat het fantastische SV Delden voetbalkamp weer gepland!

SV Delden heeft op donderdagavond zonder veel problemen afgerekend met VV Twenthe uit Goor. De Deldenaren wonnen op Sportpark `t Piepwillem met 1-4. Door de zege blijft de ploeg van trainer Rob Bakker meedoen om het kampioenschap. Omdat ook Markelo won blijft het gat met de koploper echter 4 punten. Komende zondag kan dat echter teruggebracht worden tot 1 punt. Delden ontvangt Markelo dan op de Mors.

Afgelopen zaterdag was er sprake van een ware SV Delden-invasie in de Grolsch Veste. Bijna 150 jongens en meisjes van SV Delden en SVO Twickel met hun ouders, opa's, oma's en begeleiding woonden daar de wedstrijd SV Delden - Fortuna Sittard bij.

SV Delden heeft op zondag voor de negende keer op rij een overwinning geboekt in de Vierde Klasse B. De Deldenaren waren in eigenhuis met 4-1 te sterk voor Hoeve vooruit. Omdat Markelo ook won, blijft het gat met de koploper vier punten. Volgende week zondag staan de ploegen in Delden tegenover elkaar.

SV Delden heeft op zondag een 1-3 overwinning geboekt op het taaie Reünie. De ploeg die Delden eerder dit seizoen op 1-1 hield, werd nu met 1-3 verslagen. Het is voor de ploeg van Rob Bakker alweer de 7e zege op rij. Het gat met Markelo wordt ook nog eens teruggebracht tot 4 punten. De koploper leek lang met twee vingers in de neus kampioen te worden, maar op zondag werd er in eigenhuis verrassend met 2-2 gelijkgespeeld tegen Neede. De ruime voorsprong is nu bijna helemaal verdampt. Over twee weken is Markelo op de Mors de tegenstander van SV Delden.

SV Delden heeft op zondagmiddag Rekken voor de tweede keer dit jaar aan de zegekar gebonden. De ploeg van trainer Rob Bakker was op het eigen sportpark de Mors met 2-1 te sterk. Delden doet hierdoor hele goede zaken in de Vierde Klasse B. De nummer 1 (Markelo) en 3 (Vios) speelden namelijk met 1-1 gelijk. Hierdoor verkleint Delden de achterstand op Markelo tot 6 punten en heeft nu zelf deze marge op VIOS.

Woensdag 13 april was er na een lange corona periode weer een SV-Delden Business Club activiteit.

Na een gedwongen pauze van ongeveer twee jaar kon er vrijdag 8 april eindelijk weer gekaart worden en wel in de bovenverdieping van de Finish. Dit was tevens de eerste en ook meteen de laatste van het seizoen 2021-2022. Het was voor iedereen even wennen aan onze nieuwe locatie maar zowel boven als beneden was iedereen na afloop het er over eens dat dit voor herhaling vatbaar is.

SV Delden heeft op Tweede Paasdag de tweede plek op de ranglijst in de Vierde Klasse B verstevigd. Het uitduel (op papier thuisduel) met Rietmolen werd zonder problemen gewonnen: 5-1. Doordat VIOS punten verspeelde, staat Delden nu vier punten los van de nummer drie. Markelo won wel waardoor het gat met de koploper acht punten blijft.

Onder een mooi zonnetje hebben afgelopen zaterdag zo'n 40 kinderen paaseieren gezocht op Sportpark de Mors.

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag goede zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker won voor de tweede keer dit seizoen van directe concurrent VIOS en neemt zo de tweede plek op de ranglijst over van de ploeg uit Beltrum: 1-5. Delden heeft nu twee punten meer dan de tegenstander van zondag en staat na 17 duels op 39 punten. Alleen Markelo staat daar nog boven met 47 uit 17.

SV Delden 2 won vandaag op Sportpark de Mors met 3-1 van Stevo 4. Fotograaf Jeroen Tibbe maakte daar een mooi fotoverslag van.