Vrijdag 21 september heeft de jongste jeugd van SV Delden het nieuwe seizoen ingeluid met een daverende disco-avond. Met bijna zestig kinderen en met een uitgekiende mix van licht en geluid was de dansvloer in het clubhuis goed gevuld.

 

Vrienden, vriendinnen én natuurlijk de eigen jeugdspelers tot 13 jaar waren massaal afgekomen op deze knetterende disco aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen. Bijna zestig kinderen konden genieten en uit hun dak gaan op de muziek van DJ Jelmex, die de ene na de andere plaat door de kantine liet schallen. Tussen de nieuwste hits door gaf Maudie van Inmotion Dansschool een enthousiaste workshop robotdance.

 

Om half negen werd het laatste verzoekplaatje gedraaid en kon de voetbaltas voor de volgende morgen worden klaargezet. Een heel gave avond dus, die perfect in elkaar was gedraaid door de jeugdcommissie van SV Delden, met hulp van de sponsors Showtime Delden, Audiomusic en Aviko en niet te vergeten met de hulp van veel ouders. Zo veel enthousiasme op de vrijdagavond, dat belooft wat voor de competitie op zaterdag!