Vrijdag 23 augustus ging het jaarlijkse weekendje weg voor de dames van SV Delden weer van start. Dit jaar vond dit plaats in Schoonoord, in de buurt van Emmen. Een groepsaccomodatie, gelegen in de Drentse bossen met ruimte voor zo'n veertig personen, was dit weekend geheel tot onze beschikking.

 

Voor de vrijdagavond stond een muzikale "activiteit" op de planning, het aanleren van de zogeheten 'Cupsong'. Dit kostte sommigen van ons best wat moeite, maar na een paar wijntjes en biertjes kreeg iedereen het ritme al snel onder de knie. Rond een uurtje of één vertrokken de eersten richting de kamers, maar de die-hards onder ons bleven na kletsen tot in de late uurtjes.

 

Zaterdagmorgen om tien uur zat iedereen alweer "fris en fruitig" aan de ontbijttafel. Na een lekker ontbijtje zijn we met z'n allen het bos ingegaan voor een potje Levend Stratego, goed voor een beetje teambuilding. Na een uur lang rondgerend te hebben door het bos om te jagen op elkaar en de vlag van de tegenpartij keerde iedereen weer voldaan terug naar onze accommodatie. Daar aten we een broodje om weer een beetje bij te tanken voor de middagactiviteit.

 

De zon scheen, dus de Kibbelkoele (een waterplas zo'n 500 m bij onze accomdatie de Rijmaaran vandaan) was de uitgelezen locatie voor een zeskamp. Uiteindelijk resulteerde dit in een vier-kamp, doordat er tijdens de voorafgaande activiteiten een behoorlijke aanslag was gepleegd op ieders conditie en omdat gewoon lekker (uit)b(r)akken in de zon iedereen veel aantrekkelijker leek.

 

De laatste avond in Schoonoord werd gevuld met een heerlijke BBQ zodat er een goede bodem werd gelegd voor het aansluitend stappen. Iedereen was van de partij en zo vertrokken we om half elf met twee volle taxibusjes richting het centrum van Emmen. Het was wederom een gezellige stapavond, maar dat kan ook niet anders met zo'n gezellig dameselftal (en Roy als trainer).

 

Nadat zondag iedereen weer een beetje uitgerust was van de wilde avond ervoor, vertrokken we richting Delden waar we met z'n allen afsloten in de Harlekijn en terugkeken op weer een heel erg geslaagd weekend!!