klik op de foto voor meer foto's

 

Zaterdag 4 oktober was het eindelijk zover. Maanden was er al over gesproken. U kent het wel, op het kampioenfeestje van toen nog F1, onder het genot van een drankje gaat het toch kriebelen bij de ondernemers bij de voetbal. De ondernemers waren in dit geval: Frank Baars, Gerrit Naafs en Esther Roesink.

“Zou het niet mooi zijn als…”  “Ja, maar als we shirts doen… dan eigenlijk ook trainingspakken…”

Op het ouder-kind toernooi werden de plannen concreet, en werden er ook nog tassen bij gesponsord. En zie het resultaat. Dankzij Baars Topkeukens, buitenschoolse opvang La Luna en Naafs schilderwerken heeft E1 naast gesponsorde shirts ook trainingspakken en tassen. Zelfs voor de leiders zijn er bijpassende trainingsjassen.

Zaterdagmorgen werden de pakken en tassen gepresenteerd en natuurlijk werden de sponsoren bedankt. Namens het team door aanvoerder Jordy Spikkert, en namens de vereniging door Janny Lutke Willink. Na de fotosessie werd het tijd voor de sportieve prestaties.

Na een aantal overwinningen werd het E1 deze zaterdag niet makkelijk gemaakt. Met een 0-3 achterstand word in de 2e helft sterk teruggevochten tot 3-3. Helaas hield het gelijkspel geen stand en werd uiteindelijk verloren met 3-5. Aan de outfits heeft het in ieder geval niet gelegen…