De samenstelling van SV Delden 4 kent na vele jaren een grote verandering. Afgelopen jaar hebben ondanks het behalen van het kampioenschap toch vier spelers om uiteenlopende redenen besloten te stoppen bij het kampioensteam. Waar SV Delden 4 in het verleden beschikte over een ruime selectie, is deze afgelopen zomer flink geslonken.
Dit heeft enkele spelers doen besluiten een ware wervingsactie op touw te zetten waarbij tot vijf keer toe, onder het genot van een biertje de handtekening onder het SV Delden inschrijfformulier verscheen.  Vele nieuwe gezichten melden zich vervolgens op de training, hierbij zelfs een oud FC Twente voetballer die zich mogelijk in de toekomst nog aan het team zal toevoegen.
Het nieuwe gezicht uit zich niet enkel in spelers, ook is het team geheel in het nieuw gestoken. Welgeteld zeven sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat SV Delden 4 de beschikking heeft over nieuwe tenues, jasjes, broeken en tassen.
Een korte voorstelronde doet ons beginnen bij één van onze twee shirtsponsoren. Op de rug van het shirt prijkt de naam GolfSunReizen BV. Een oude bekende, eigenaar H. Ottenschot sierde met de naam Ottenschot Letselschade specialist ook al op de oude shirts. Na afloop van de gewonnen kampioenswedstrijd heeft Harrie opnieuw besloten shirtsponsor te worden. Op de voorkant van het shirt vinden we de naam E. Jongebloed Installatietechniek met als link de zoon van Harrie en speler van SV Delden 4, Christian Ottenschot. 
Op de broekjes vinden we de naam van hoveniers bedrijf Boom & Tuin met als eigenaar speler Rob Wijsbeek.
Naast de Tenues heeft SV Delden 4 voor alle spelers de beschikking over jassen, hierop vinden we twee sponsoren terug. Het werven van de nieuwe spelers Bram van den Nieuwboer en Joost Morssinkhof heeft ons ook gelijk twee nieuwe sponsoren gebracht. Op de jasjes sieren de namen van de o.a. in Hengelo gevestigde bedrijven Holland Hydraulics en de Morssinkhof Groep.
Als laatste beschikken alle spelers over tassen, deze zijn beschikbaar gesteld door Michiel Borgeling namens autobedrijf de Vossenbrink en Jaap Smit als eigenaar van eetcafé Smitties.

Namens alle spelers van SV Delden 4 willen wij alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt van harte bedanken, dit moet bijdragen aan een goed verloop van dit seizoen!
Daarnaast ook een woord van dank aan Janny Lutke Willink voor het in goede banen leiden van het passen, meten en bestellen.

 

SV Delden 4