Klik op de foto voor meer foto's

 

Afgelopen week hadden de kabouters en welpen hun laatste training voor de zomervakantie, wat natuurlijk reden was voor een speciale training. Ook omdat René Geerdink na jaren trouwe dienst afscheid nam als trainer van de kabouters en welpen.

 

Vriendjes- en vriendinnetjes ochtend

Vorige week zaterdag was de laatste training van onze kabouters voor de zomervakantie en tevens een inloopochtend voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Dat betekende een gezellige ochtend met veel nieuwe gezichten. De omstandigheden leenden zich bovendien perfect om elkaar aan het einde lekker nat te spuiten. Ook de trainers moesten het daarbij natuurlijk ontgelden. Aangezien dit de laatste keer training van de kabouters was voor René Geerdink kreeg hij behalve een nat pak ook de nodige bedankjes van ‘zijn’ pupillen.

 

Gezellig ouder-kind toernooi luidt de zomerstop in voor de welpen van SV Delden
Afgelopen dinsdag stond ook de laatste training op het programma voor de welpen van SV Delden. De trainers hadden het geweldige idee om eens een ouder-kind toernooi op te zetten. En dit hebben ze geweten!

Nu staan er op dinsdag gemiddeld al zo'n 18 kinderen op veld maar nu met de ouders erbij was het veld echt gezellig vol. Om iedereen (vooral de ouders) een beetje warm te krijgen werden er enkele ballen verdeeld en voordat de trainers er erg in hadden speelden de welpen al een balletje over met de verschillende ouders. Toen de trainers ouders zagen met zweetdruppels of het voorhoofd werden de teams verdeeld. Elk team mocht een land kiezen die ze vertegenwoordigen, de landen waren Nederland, Kongo, Engeland en Duitsland. De wedstrijden duurden 12 minuten en vanaf het beginsignaal werd er meteen fanatiek maar fair gevoetbald en vielen de goals aan beide kanten. Uiteindelijk maakte het de organisatie niet uit wie nou wint of verlies want plezier hebben met elkaar is het belangrijkste en dat er plezier was op het veld was zeker te zien maar ook onder de toegestroomde supporters.

Na het voetballen werd er afscheid genomen van Rene Geerdink, die na jaren actief training geven het stokje overdraagt aan Koen Geerdink en Lars Brusse. Beide heren gaan volgend jaar de trainingen voortzetten zodat de continuïteit van deze topvoetballers in de dop gewaarborgd blijft bij SV Delden!

Wij wensen alle kabouters en welpen van SV Delden een hele fijne zomervakantie en we hopen elkaar weer te zien na de zomervakantie!

 

René, namens JC, TC, bestuur en natuurlijk de vele jongens en meisjes die door jou kennis hebben mogen maken met voetballen bij SV Delden: nogmaals bedankt!