SV Delden 1 heeft zondag 10 maart de koppositie in de Vierde Klasse verspeeld. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos kreeg een pak slaag bij UD Weerselo. Halverwege stonden de blauw-gelen met 3-1 achter. In de tweede helft werd de schade vergroot tot 7-2. SV Delden staat nu derde met 26 punten uit 15 duels.

SV Delden begon niet slecht aan de wedstrijd en had de boel in de eerste tien minuten goed op orde. Na de 1-0 in de 11e minuut liepen de zaken niet meer als gepland. Een aantal fouten in de verdediging zorgden ervoor dat SV Delden voor de pauze tegen een achterstand opliep. UD scoorde in de 25e en 35e minuut en bracht de stand zo op 3-0. Vlak voor de pauze deed de ploeg van Wouter Kwakkenbos nog wel iets terug via Sven Wold. Ruststand: 3-1.

Na de pauze bracht de thuisploeg de marge alweer snel op drie treffers: 4-1. Hierna leefde SV Delden even op en wist via Doeke Brandt ook de 4-2 op het scorebord te brengen. Het geloof dat er toch nog iets te halen viel werd echter teniet gedaan door de vijfde treffer van de ploeg uit Weerselo. In de slotfase kreeg SV Delden er nog twee om de oren waardoor de ploeg met een 7-2 nederlaag huiswaarts keerde.