SV Delden 1 heeft zondag 22 april drie punten gepakt in het uitduel met SP Haarlo. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won met maar liefst 3-7. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen was ook al doelpuntrijk. Toen won SV Delden met 8-0.

SV Delden was op zondagmiddag duidelijk een maatje te groot voor de nummer voorlaatst. Na een klein kwartier kwamen de blauw-gelen op voorsprong via Christian Vreriks. Niet veel later verdubbelde Scott Wold de voorsprong. Na een half uur spelen zorgde Wold ook voor de 0-3. Vlak voor de pauze scoorden ook Joost Hendrikse en Colin Neuber nog, waarbij vooral de treffer van laatstgenoemde fraai was en van grote afstand. In de laatste seconde voor de pauze deed Haarlo iets terug. Ruststand: 5-1.

Na de pauze nam SV Delden wat gas terug en dat kwam het spel niet ten goede. Het was Haarlo dat als eerste het net wist te vinden en terugkwam tot 2-5. Hierna was het weer de beurt aan SV Delden dat via Christian Vreriks en Joost Hendrikse de voorsprong uitbouwde op 2-7. Vlak voor tijd zorgde de thuisploeg voor het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 3-7.