SV Delden 1 heeft op zondag 4 maart een knappe oefenzege geboekt op BSC Unisson 1. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos won op sportpark De Mors met maar liefst 6-3. Het duel werd gespeeld omdat alle competitiewedstrijden in verband met het koude weer waren afgelast.

SV Delden liet BSC Unisson, dat vorige week in de competitie nog met 2-4 won bij Rood Zwart, in de eerste helft alle hoeken van het veld zien. De thuisploeg kwam via Scott Wold op een 1-0 voorsprong en niet veel later viel ook de 2-0. Deze kwam op naam van Colin Neuber. Unisson leek hierdoor wakker te worden geschud, en kwam via Pim Ratering terug in het duel: 2-1. Niets bleek echter minder waar en SV Delden bleef er lustig op los scoren. Scott Wold, Sven Lutke Willink en Sven Wold, bepaalden de ruststand op 5-1.

Na de pauze kwam de ploeg uit Boekelo beter voor de dag. De ploeg wist de achterstand via Egbert Roossink terug te brengen tot 5-2. Scott Wold herstelde de marge van vier doelpunten vervolgens weer. Het laatste woord was weer aan de bezoekers die de eindstand bepaalden op 6-3.