Het voetbalseizoen is nog maar net voorbij, maar de technische commissie is alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De begeleiding van de jeugdteams is ruim voor de zomervakantie zo goed als rond. Zo staat met Roy Belt, André Spikkert, Hashem Rezanejad en Sven Lutke Willink volgend seizoen bij alle jeugdelftallen, van JO19 tot en met JO13, een gediplomeerd trainer voor de groep.

Roy Belt is bij SV Delden geen onbekende. De afgelopen zes jaar heeft Roy het vrouwenelftal getraind, de laatste twee jaar in combinatie met het meisjeselftal. Sinds 2012 is Roy in het bezit van het diploma Trainer Coach III. We wensen Roy veel succes volgend seizoen bij de JO19 van SV Delden.

André Spikkert en Hasjem Rezanejad zullen volgend seizoen respectievelijk de JO17 en de JO15 van oefenstof voorzien. Ook André en Hashem zijn voor deze elftallen geen onbekenden, maar nieuw is wel dat beide heren recent de KNVB cursus juniorentrainer hebben afgerond. André en Hashem, nog proficiat hiermee en veel succes volgend seizoen.

De JO13 van SV Delden zal volgend seizoen getraind worden door Sven Lutke Willink, die vorig seizoen als speler van JO19 de cursus Trainer Coach III met succes heeft afgerond. Sven zal volgend seizoen op zondag de selectie van het eerste elftal van SV Delden gaan versterken, waarmee er op zaterdag ruimte komt om als trainer aan de slag te gaan. Sven, heel veel succes gewenst en ook nog proficiat met het behalen van het TC III diploma.