SV Delden is verheugd te kunnen meedelen dat de samenwerking met drie van haar trainers met een jaar verlengd is. Zowel Harold Oude Veldhuis als Roy Belt als ook Raymond van der Roest zullen ook volgend seizoen op Sportpark De Mors als trainer actief zijn. Jasper Bos daarentegen zal zijn contract bij SV Delden niet verlengen.

 

Harold Oude Veldhuis zal, net als dit seizoen, ook volgend seizoen de scepter zwaaien bij het eerste elftal van SV Delden. Zowel het bestuur als Oude Veldhuis zijn erg tevreden over de huidige gang van zaken en over de ontwikkeling die vooral de jeugdige selectiespelers dit jaar doormaken. Voor Oude Veldhuis wordt 2016-2017 het tweede seizoen als hoofdtrainer van SV Delden.

 

Roy Belt zal volgend seizoen, net als de afgelopen jaren, betrokken blijven bij het vrouwenvoetbal in Delden. Net als dit seizoen zal Belt ook volgend jaar zowel het vrouwenelftal als het meisjeselftal van oefenstof voorzien. De trainer uit Enschede gaat daarmee alweer zijn zesde seizoen in bij SV Delden, nog steeds naar volle tevredenheid van alle betrokkenen bij het vrouwenvoetbal op Sportpark De Mors.

 

Raymond van der Roest, zelf selectiespeler van SV Delden, zal ook volgend seizoen als jeugdtrainer bij onze vereniging actief zijn. Het bestuur van SV Delden is zeer verheugd met de continuering van het contract met Van der Roest, die als trainer en als voetballer een voorbeeld is voor onze jeugdspelers. Voor Van der Roest, dit jaar trainer van het B-elftal, betekent dit het derde jaar in successie als trainer bij SV Delden.

 

Jasper Bos, dit seizoen trainer van het A-elftal van SV Delden, zal zijn contract niet verlengen. Ondanks de prettige samenwerking op Sportpark De Mors heeft Bos aangegeven dat hij het graag een stapje hogerop wil proberen om zich uiteindelijk tot hoofdtrainer te kunnen ontwikkelen. Op weg daarnaartoe zal Bos volgend seizoen Avanti Wilskracht A1 trainen.