SV Delden 1 heeft zondag 15 november een overtuigende zege geboekt op TVV. Timo Gerritsjans, Erwin Morsink, Joost Hendrikse en Sven Wold zorgden al in de eerste helft voor een comfortabele 4-0 voorsprong. Toen meteen na de aftrap Sven Wold de 5-0 afdwong, werd de tweede helft een formaliteit. TVV mocht vlak voor tijd, bij 6-0, de eer nog redden. Maikel ter Horst en opnieuw Sven Wold maakten namens SV Delden de zevenklapper compleet: 7-1.

In de beginfase waren de concurrenten goed aan elkaar gewaagd. Na vier minuten spelen was de eerste grote kans voor de gasten uit Enschede. De bal belandde echter op de paal en SV Delden ontsnapte aan een vroege achterstand. Na ruim tien minuten spelen kreeg SV Delden de eerste goede mogelijkheid. Jordy Drenth stuurde Sven Wold in de diepte en de topscoorder van Delden bediende Timo Gerritsjans op maat: 1-0.

TVV probeerde hierna de gelijkmaker te forceren en nam de regie in handen. SV Delden bleef echter gevaarlijk via de counter. Na ruim een kwartier spelen kwam Erwin Morsink als winnaar uit een duel op het middenveld en besloot uit te halen. Hij zag zijn inzet van 30 meter over de keeper in het doel verdwijnen: 2-0. De fase hierna was weer voor SV Delden dat bij vlagen prima voetbal liet zien. Bijna kwam de ploeg van Oude Veldhuis op 3-0 maar Joost Hendrikse zag zijn inzet voorlangs gaan.

In de 32 minuut was de aanvaller wel trefzeker. Na een een-tweetje met Maikel ter Horst mocht hij doorlopen en verschalkte de doelman met een fraaie stift. De mogelijkheden die TVV in deze fase kreeg werden onschadelijk gemaakt door doelman Ivo Otten. Vlak voor de pauze mocht de thuisploeg opnieuw juichen. De scheidsrechter nam het vlagsignaal van de grensrechter niet over en Sven Wold kon de 4-0 binnentikken.

Na de pauze ging SV Delden goed door en binnen een minuut moest de doelman van de gasten opnieuw vissen. Hij werd opgejaagd door Sven Wold die bal veroverde en kon afwerken. Het verzet van TVV was hiermee definitief gebroken en SV Delden kon vrijuit voetballen. Na een uur spelen legde Sven Wold de bal goed af op Maikel ter Horst die de 6-0 op het scorebord bracht. Bijna was het een minuut later opnieuw raak maar Wold vond nu de doelman op zijn weg.

TVV kreeg in de slotfase nog een aantal goede kansen om de eer te redden maar ook Delden bleef gevaarlijk. Een vrije trap van de gasten bleek drie minuten voor het einde onhoudbaar voor de doelman van SV Delden: 6-1. Het laatste woord was echter aan SV Delden. Niek Boerboom ging diep op links en legde goed terug op Sven Wold. Hij bepaalde met zijn derde treffer van de dag de eindstand op 7-1.