Wat lopen de spelers en de technische staf er netjes bij! Met dank aan onze hoofsponsor die gaarne bereid was om de aanschaf van deze prachtige mooie polo’s te bekostigen.

 

Al vele jaren is het Aparthotel Delden hoofdsponsor van SV Delden, dit tot wederzijdse tevredenheid! Ook nu deed de sponsorcommissie niet tevergeefs een beroep op het Aparthotel met als resultaat dat de spelers en technische staf representatie prima voor de dag kunnen komen in hun nieuwe polo’s. Waarvoor dank!

 

Voetbal is in Delden natuurlijk een sport die enorm aanwezig is, maar wat heeft het Aparthotel Delden nog meer te bieden? Aparthotel is uniek met 3 indoor padelbanen. Gezellig spelen samen met vrienden of wat serieuzere wedstrijden spelen. Het kan allemaal op de drie mooie gloednieuwe panoramische indoorbanen, zowel voor wie vrijblijvend wil spelen als voor hotelgasten.  Datzelfde geldt voor de bowlingbanen, geliefd bij groepen en families. Kom langs om gezellig met elkaar een uurtje te bowlen. Natuurlijk met automatisch scoresysteem op naam, fun-games en automatische kinder-bumpers.– voor een gezellig uurtje actief bezig zijn.