Klik op de foto voor meer foto's

Afgelopen donderdag was het 'tekendag' bij SV Delden. Zowel de selectietrainers van de senioren als de jeugdtrainers tekenden hun contract voor het komende seizoen.


Selectietrainers senioren
Roy Workel neemt zoals bekend na vier seizoenen het stokje van Rob Bakker over als hoofdtrainer van Delden 1. Met het zetten van de handtekening door Roy en voorzitter Carmen Brinkcate werd de samenwerking voor komend seizoen formeel bekrachtigd. Roy zal nauw gaan samenwerken met zijn plaatsgenoot uit Hengevelde Christiaan Spijkerman, die vanaf komend seizoen Delden 2 onder zijn hoede heeft en daarvoor ook zijn handtekening zette. Alle betrokkenen zijn enthousiast over de aanstaande samenwerking en kijken uit naar komend seizoen.

 

Jeugdtrainers
De technische commissie is erg trots dat volgend seizoen vier eigen selectiespelers actief zijn als gediplomeerd jeugdtrainer bij SV Delden. Colin Verberne krijgt na drie jaar JO15 getraind te hebben nu de JO19 onder zijn hoede. Sven Lutke Willink en Luuk Borgeling blijven verantwoordelijk voor de JO17 en Brad Heuten is de nieuwe trainer van de JO13. Ook deze jeugdtrainers zetten, net als Bert Morsink als voorzitter van de technische commissie, hun handtekening onder de verbintenis voor komend seizoen.

V.l.n.r.: Mark Tuitert (technische commissie), Colin Verberne, Sven Lutke Willink, Luuk Borgeling, Brad Heuten, Dinant Oolbrink (jeugdcommissie)

 

Na afloop van het tekenmoment werd er enthousiast geposeerd voor de groepsfoto's. Op de groepsfoto van het kader van de selectie staat behalve de nieuwe trainers nog een 'nieuw' gezicht, namelijk Richard Brunnekreef als leider van Delden 1 voor komend seizoen.

V.l.n.r. boven: Bert Morsink, Mark Tuitert, Marco Dijkman, Nick Ensink op Reimer, Raymond Halenbeek (fysio), Hidde Flokstra (fysio), Carmen Brinkcate

V.l.n.r. onder: Christiaan Spijkerman, Gerrit Naafs, Roy Workel, Richard Brunnekreef


Toen alle plichtplegingen klaar waren werd er uiteraard nog even geproost op de samenwerking!