Eindelijk was het dan zover; woensdag 27maart ging de jeugd van SV Delden paaseieren zoeken.
Omdat dit het jubileumjaar is had de organisatie bedacht om dit een keer op een andere locatie te doen, namelijk bij de Wendezoele (www.wendezoele.nl)
Dit was een groot succes.
Ze begonnen eerst met een glaasje ranja en plak cake. Eigenlijk hadden ze daar helemaal geen tijd voor want ze wilden het liefst gelijk de eieren gaan zoeken.
Maar om de spanning toch op te voeren konden de kinderen zich eerst nog laten schminken als paashaas door Sandra Brunnekreef.
En toen eindelijk gingen de deuren open en mochten de kinderen gaan zoeken. Ook was er nog een gouden paasei die iedereen natuurlijk wel wilde vinden.
Maar dit jaar had de paashaas het de kinderen heel moeilijk gemaakt en duurde het nog wel even voordat uiteindelijk Lucas Tielkes het gouden ei had gevonden.
Omdat iedereen super hun best had gedaan stond er binnen nog een heerlijke pannenkoek te wachten. Sommige kinderen hadden zo'n trek gekregen van de buitenlucht dat ze er zelfs twee namen. Toen dit allemaal op was kreeg Lucas een mooie gooi-voetbalwekker omdat hij het gouden ei had gevonden. Daarna nog even ravotten buiten en was de tijd al weer om...

Al met al een hele mooie en geslaagde middag.