SV Delden F3 in het nieuwe tenue, gesponsord door Henri Heuten Timmerwerken. Achterste rij v.l.n.r.: Mischa Wessels (trainer), Gijs Vochteloo, Marith Vrugteman, Dirk Morsink, Take Bakker, Femke Boensma, Henri en Nicole Heuten. Voorste rij v.l.n.r.: Caitlyn Boensma, Maiko Workel, Stef Wessels, Daïm Heuten, Ruben Noltus.

 

klik op de foto voor meer foto's, ook van SV Delden D1 in de nieuwe inloopshirts

 

Net als het eerste elftal van FC Twente, Ajax en Heracles hebben nu ook de spelers van SV Delden F3 een echte shirtsponsor. Henri Heuten Timmerwerken en Onderhoud staat vanaf dit voorjaar op het tenue van deze jonge voetbaltalenten. De spelers waren supertrots en wilden maar wat graag in hun nieuwe outfit op de foto samen met Henri en Nicole Heuten en trainer Mischa Wessels. En alsof dit nog niet genoeg is, leveren Henri en Nicole ook de inloopshirts voor de spelers van D1. Ook deze shirts werden met enthousiasme ontvangen.

 

"Het is natuurlijk niet toevallig dat ik deze twee teams sponsor. Onze zoon Daïm speelt in het team van F3 en onze oudste zoon Brad voetbalt in D1" zegt Henri met enige trots.

 

De vraag van een van de spelertjes "Henri, gaan we dan nu elke zaterdag met deze mooie bus naar de wedstrijd?" moet Henri helaas negatief beantwoorden. "De bus is niet voor kleine jongetjes en meisjes, die gebruik ik voor mijn werk". Mensen huren Henri Heuten Timmerwerken en Onderhoud in voor maatwerk in de bouw. Denk hierbij aan het bouwen van een serre, carport of tuinhuis of het vervangen van bijvoorbeeld dakkapellen, ramen en deuren; je kunt het zo gek niet bedenken.

 

"Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer aan een breed scala aan bouw- en verbouwopdrachten. Als mensen groter, praktischer of moderner willen wonen of werken, denk ik graag vanaf het eerste moment mee. Een goed begin is immers het halve werk", aldus een enthousiaste Henri Heuten. Kwaliteit, kostenbeheersing, planning, flexibiliteit en service staan bij Henri hoog in het vaandel. Eigenschappen die klanten weten te waarderen.

 

Wilt u zien wat Henri Heuten Timmerwerken en Onderhoud maakt? Bezoek de site www.henriheuten.nl en bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak.