SV Delden 1 is er op zondagmiddag niet in geslaagd 3 punten mee te nemen uit Goor. Het uitduel bij Hector eindigde na een 3-1 ruststand in 3-3.

De ploegen maakten er in Goor bepaald geen hoogstaande wedstrijd van. Delden had het vooral in de eerste helft lastig met het fysieke spel van de thuisploeg. Het was ook Hector dat het eerst toesloeg. Vanaf de penaltystip kwam de thuisploeg op 1-0 in de 24e minuut. Drie minuten later was het echter alweer gelijk. Scott Wold nam het doel van ruim buiten het strafschopgebied met succes onder vuur: 1-1. In het restant van het eerste bedrijf leek Hector de zege al veilig te stellen. In de 35e minuut viel de 2-1 en vlak voor de pauze werd het zelfs 3-1. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze ging Delden op zoek naar de aansluitingstreffer en had het betere van het spel. Christian Vreriks zorgde in de 66e minuut voor de 3-2 en in de 73e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Delden werd in het restant nog een aantal keer gevaarlijk maar een aantal chaotische situaties voor het doel van Hector leverde geen treffer meer op. Eindstand: 3-3.