SV Delden 1 heeft drie punten overgehouden aan de ontmoeting met Rekken op zondagmiddag. Het uitduel eindigde in een verdiende 1-3 zege voor de ploeg van trainer Rob Bakker.

De ploegen waren in de eerste helft nog goed aan elkaar gewaagd. Het was de thuisploeg dat na 10 minuten spelen het eerste toesloeg. Een aanvaller werd in het strafschopgebied tegengehouden en de scheidsrechter wees naar de stip. De strafschop werd zonder problemen verzilverd. Delden ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en die kreeg het in de 24e minuut. Colin Verberne was na een prima aanval het eindstation en tekende voor de 1-1. Dit bleek ook de ruststand.

Delden pakte na de pauze het heft in handen en duwde Rekken steeds verder terug op eigen helft. In de 57e minuut viel via Sven Wold de verdiende 1-2. De bezoekers lieten hierna de teugels niet vieren en zette door. Dit leidde in de 74e minuut tot de beslissing. Het was opnieuw Colin Verberne die de treffer voor zijn rekening nam. Delden kreeg nog kansen de score verder uit te bouwen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 1-3.