Met de afgelopen week aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen komt de start van het nieuwe voetbalseizoen wederom een flinke stap dichterbij. Nu de uiterste overschrijvingsdatum (15 juni) is verstreken krijgt de selectie van SV Delden voor volgend seizoen ook al steeds meer vorm. Een aantal nieuwe spelers zal SV Delden komen versterken: oude bekende en 'kind van de club' Twan Eijsink komt terug van BZSV de Blauwwitters, waar hij in het eerste elftal keepte. Teamgenoot Sam van de Vegte komt eveneens over van Blauwwitters naar de 'blauw-gelen'. Verder verwelkomen we Dennis Mirza van Rood Zwart en Colin Verberne van TVO Beckum. Colin krijgt als jeugdtrainer tevens onze JO13-1 onder zijn hoede. Daarnaast zal Teun van Assema, momenteel speler van SV Delden 3, meedraaien in de voorbereiding.

 

Vertrekkende spelers
Niels Oude Wesselink en Nick Stokkentreef spelen vanaf volgend seizoen bij Bon Boys. Niels is begonnen met voetballen bij SV Delden, heeft daarna in de jeugd ook bij Rood Zwart gevoetbald en is de laatste jaren vaste waarde geweest in SV Delden 1. Nick heeft vanaf de jongste jeugd bij SV Delden gespeeld en heeft als speler van de JO19 ook al veel minuten voor SV Delden 1 gemaakt. Wij wensen Niels en Nick veel succes.

 

Trainerswissel
Zoals bekend vertrekt trainer Wouter Kwakkenbos na drie mooie en succesvolle seizoenen naar VV Diepenheim. Op donderdag 11 juni was de laatste training onder leiding van Wouter, die namens de Technische Commissie een bloemetje kreeg aangeboden als dank voor de prettige samenwerking. Door de maatregelen rondom Corona is er geen gelegenheid om een passend afscheid te organiseren, de bedoeling is om dat als de situatie het toelaat alsnog te organiseren.
Nieuwe hoofdtrainer Rob Bakker zal op 9 juli nader kennis maken met de groep en begin augustus starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.