Rob Bakker is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van SV Delden 1. Rob neemt daarmee het stokje over van Wouter Kwakkenbos die deze zomer na drie seizoenen vertrekt bij SV Delden.

 

Momenteel is Rob Bakker bezig aan zijn derde en laatste seizoen van BVV Borne waarmee hij vorig seizoen, nota bene als competitiegenoot van SV Delden, kampioen werd in de 4e klasse.Rob Bakker is als ervaren trainer vóór zijn periode bij Borne ook hoofdtrainer geweest bij o.a. Sportclub Overdinkel en Zenderen Vooruit. 

 

Rob woont in Enschede, is getrouwd en heeft twee kinderen. De technische commissie van SV Delden heeft een goed gevoel over gehouden aan de gesprekken met Rob en ziet de samenwerking voor volgend seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

 

Verlenging keeperstrainer Emiel van der Pol
Emiel van der Pol is ook volgend seizoen verbonden aan SV Delden als trainer van de keepers van de senioren en de oudere jeugdteams. Emiel is bezig aan zijn tweede seizoen bij SV Delden en heeft eerder dit jaar de cursus tot keeperstrainer met goede resultaten afgesloten.