SV Delden heeft op zondagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop. Op het eigen Sportpark de Mors werd het 2-2.

Delden kwam goed uit de startblokken en kreeg ook al snel enkele mogelijkheden op een goal. Hierna zakte de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos wat terug en konden ook de bezoekers voor wat gevaar zorgen. Het was toch SV delden dat na 19 minuten spelen op voorsprong kwam. Sven Lukte Willink schoot een vrije bal knap langs de muur en tegen de touwen. Sportlust mocht overigens van geluk spreken dat de speler die de overtreding maakte slechts met geel werd bestraft.

Lang konden de blauw-gelen niet genieten van de voorsprong. Al in de 24e minuut zorgden de bezoekers, eveneens uit een vrije bal, voor de 1-1. Vlak daarna viel ook de 1-2. Dit keer werd de Deldense doelman met een afstandsschot verschalkt. Delden leek nog voor de pauze de stand weer gelijk te trekken. Een kopbal in de 45e minuut spatte echter uiteen op de lat. Ruststand: 1-2.

Na de rust kon Delden aanvankelijk geen potten breken, maar er werd wel gezocht naar de gelijkmaker. Deze viel uiteindelijk in de 72e minuut. Sven Wold bekroonde een mooie solo en zette zo de 2-2 op het scorebord. Het bleek tevens de laatste treffer van de wedstrijd te zijn.