Zon, brandweer, ijs, zwembad en.... ovenverse pizza's van meester pizzabakker "Roberto", dat waren de ingrediënten voor de gezellige gezamenlijke seizoensafsluiting van JO11-1 en JO11-2.

Als toetje op een leuk en succesvol seizoen hebben beide 2e jaars JO11 teams zaterdag 14 juli een leuke middag beleefd. Er werd verzameld bij de brandweerkazerne, wat natuurlijk al een belevenis op zich is.

Na een leuke rondleiding van Bjorn Koehl door de kazerne volgde een spannend ritje met de brandweerwagen door Delden. Volgende bestemming: zwembad de Mors! Maar niet zonder onderweg eerst bij Anne IJS een lekkere ijsco genuttigd te hebben.

Het weer leende zich perfect voor een zwemfestijn en trainer Joost Hendrikse had gelukkig zijn zwembroek ook mee, anders had hij zeker een nat pak gehad. Zwemmen maakt hongerig... dus was het maar goed dat Italië liefhebber "Roberto" te Lintelo, zijn authentieke pizzaoven al had opgestookt. De pizza's bleken bijna niet aan te slepen, zo goed vielen ze in de smaak. Ook sponsor Henri en Nicole Heuten waren uitgenodigd voor de pizza en kregen als bedankje een flesje Italiaanse wijn.

De leiders die na dit seizoen stoppen kregen namens SV Delden een presentje als dank en ook het team had nog een passende verrassing voor hen geregeld. Al met al een feestelijke, gezellige en smakelijke seizoensafsluiting dus.

Nu lekker genieten een welverdiende vakantie om volgend seizoen weer te knallen in JO12 en JO13!