De voorbereiding op de samenwerking van VV Rood Zwart en SV Delden op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal is in volle gang. Eind juni heeft de werkgroep Vrouwenvoetbal Delden de naam en de kleuren van het beoogde samenwerkingsverband bekend gemaakt. Het is de bedoeling dat met ingang van komend seizoen de Deldense vrouwen en meisjes van 12 jaar en ouder samen gaan voetballen onder de naam "SVO Twickel", in een tenue met als hoofdkleuren blauw en zwart.

 

Alle speelsters hebben inmiddels van de werkgroep een mail ontvangen met een nadere toelichting op de naam en op de kleuren en met het laatste nieuws over de voorbereidingen op de SVO (Samenwerking Vrouwen / meiden Opleiding).

 

De werkgroep is van plan de komende weken deze voorbereidingen zover mogelijk af te ronden en de belangrijkste afspraken voor de samenwerking zwart op wit te zetten. De doelstelling van de werkgroep is dat de besturen van VV Rood Zwart en SV Delden in de maand juli de samenwerkingsovereenkomst definitief kunnen bekrachtigen, zodat "SVO Twickel" vanaf september daadwerkelijk aan de nieuwe competitie kan gaan deelnemen.

 

Meer informatie bij de werkgroep 'samenwerking vrouwenvoetbal Delden':

 

SV Delden:  Jos Eijsink (06-23978660, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
                  Jan Holterman (06-23309011, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Rood Zwart: Binne Visser (06-51209796, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
                  Harold Oude Veldhuis (06-21543616, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)