Klik op de foto voor meer foto's.

 

Eindelijk werd er afgelopen weekend weer 'om het echie' en mét publiek gevoetbald. Hoewel er de nodige afgelastingen waren werd er gelukkig ook weer lekker gevoetbald. 

 

Zaterdagochtend beet de jongste jeugd de spits af met de regiocompetitie voor de welpen, KNVB competitie voor de iets oudere teams en natuurlijk kaboutervoetbal.

 

's Middags mocht de oudere  jeugd aan de bak. JO15-1 speelde uit bij Bon Boys een super spannende pot waarbij de blauwgelen in de slotseconden de 4-4 binnen kopten nadat ze 3-1 achter stonden in de rust.

Ajax-trainer Erik ten Hag was toevallig aanwezig bij zijn oude club en was niet te beroerd om met het team op de foto te gaan. 

 

Zondag was het de beurt aan de senioren. Tussen de afgelastingen door speelden Delden 7, 5, 4 en 2 weer weer hun eerste competitiewedstrijden. Met wisselend succes maar met veel plezier. 

Delden 1 speelde zondagmiddag verdienstelijk gelijk in een oefenwedstrijd tegen Avanti Wilskracht 1, hoogvlieger in de 3e klasse. In de eerste helft opende Christian Vreriks de score namens Delden. In de tweede helft viel de gelijkmaker, waarna er niet meer gescoord werd. 

 

Kortom, heerlijk weer, zo'n voetbalweekend! We zijn weer begonnen!