Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht, maar binnen was het afgelopen zaterdagmorgen een gezellige, drukke en sportieve bedoening in sportzaal Raesfelt. SV Delden organiseerde een indoor kennismakingstraining voor kinderen in de leeftijd van bijna 4 tot 7 jaar. Van 9:00 tot 10:00 uur trapten kinderen van 3, 4 en 5 jaar af, tussen 10:00 en 11:00 uur volgden de Welpen.

 

 

Sommige kinderen waren voor het eerst en kwamen gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes kijken of voetballen nou echt zo gaaf is als wordt verteld. De trainers hadden een parcours uitgezet waar iedereen zich flink op kon uitleven. Tussen de oefeningen door werd er ranja gedronken, zodat iedereen na de pauze nog even een tandje bij kon zetten tijdens de afsluitende wedstrijdjes. Aan het einde van de training werden nog ballonnen uitgedeeld en kon iedereen tevreden naar huis.
De trainers kijken terug op een geslaagde ochtend en hopen de nieuwe gezichten de komende weken ook weer terug te zien!

 

Dolle Pret
Zaterdag 19 januari is er geen training, ’s middags gaan de Kabouters en Welpen samen met JO8 als uitje naar Dolle Pret in Almelo. De andere zaterdagen in januari wordt er wel gewoon hard gewerkt door de toekomstige voetbalsterren: de Kabouters (3, 4 en 5 jarigen) trainen van 9.00 - 10.00 uur en de Welpen (6 en 7 jarigen) van 10:00 – 11:00 uur.