fotoSVD1 200x150

SV Delden – sportvereniging Delden – is een voetbalvereniging in Stad Delden, gemeente Hof van Twente.

De vereniging werd opgericht op 18 juli 1923 en ontving in juli 2023 de Koninklijke erepenning ter ere van het 100-jarig bestaan.

 

Plezier staat bij SV Delden hoog in het blauw-gele vaandel. Naast de lichamelijke inspanning is de geestelijke ontspanning minstens zo belangrijk. Prestatie- en recreatie-voetbal gaan op sportpark De Mors als vanzelf hand in hand.

 

fotojeugd200x150In het seizoen 2023-2024 kent SV Delden vijf senioren-teams, een 35+ team, een 45+ team, dertien jeugd-teams, drie welpenteams en een groep 'kabouters'.

 

SV Delden 1 werd in het seizoen 2022-2023 kampioen in de vierde klasse B en speelt dit seizoen in de derde klasse A.

 

Net als de eerste-elftal-spelers proberen ook de voetballers uit de andere teams – jong én oud – wekelijks op sportieve wijze de kleuren van SV Delden te verdedigen, eenieder naar zijn eigen mogelijkheden, maar altijd onder het inmiddels legendarische motto: "We moeten het mét elkaar doen!"

 

fotoSVOTwickel200x150

Vrouwen- en meisjesvoetbal in Delden:
SVO Twickel

 

De vrouwen en meisjes van 11 jaar en ouder spelen in een samenwerkingsverband met VV Rood Zwart, onder de naam "SVO Twickel", in een eigen tenue, in de kleuren blauw en zwart.  SVO Twickel heeft haar eigen website – klik hier.

 

 

 


Kleding bestellenthumbnail SV DELDEN Webshop 200x166px


Je kunt je sportkleding met korting bestellen in onze eigen kledingshop in samenwerking met TeamSport Fabriek. Klik op de afbeelding hiernaast om naar de webshop te gaan. 

    


privacy-info & disclaimer –