klik op de foto voor meer foto's

 

Na weken van stilte rolde afgelopen week eindelijk de bal weer op Sportpark De Mors. Als koeien die na een lange winter weer voor het eerst de wei in mogen, zo moet het gevoeld hebben voor de voetballers.

 

Volgens vastgesteld protocol (klik) zijn er verschillende maatregelen genomen om verantwoord te kunnen sporten. Elk team kan één keer per week trainen, zodat er voldoende ruimte is op de velden en de leeftijdsgroepen niet vermengen. Bij elke training is een corona-coördinator aanwezig die spelers en trainers van instructies voorziet en toeziet op de naleving van de regels

 

Donderdag mocht JO13-1 als eerste het veld weer op. Met inachtneming van de 1,5 afstand die er geldt voor deze groep werd er weer fanatiek getraind. Zaterdagmorgen mochten de jongste helden en heldinnen eindelijk weer lekker voetballen. De weergoden waren de kinderen goed gezind, want precies tussen 10:00 en 11:00 uur was het droog op sportpark de Mors. In drie verschillende leeftijdgroepjes (3-4 jaar, 5-6 jaar en 6-7 jaar) werden allemaal leuke voetbalspelletjes gedaan. Volgende week zaterdagmorgen 9 mei om 10:00 uur staat de volgende training op het programma. 

 

SV Delden moedigt aan dat zoveel mogelijk jeugd uit Delden en omgeving weer lekker gaat sporten. We willen daarom ook graag dat zoveel mogelijk jeugd de kans krijgt mee te doen, dus ook niet-leden van SV Delden, wees van harte welkom. Om vooraf inzicht te krijgen of ook niet-leden mee willen trainen, graag aanmelden bij de Corona-contactpersoon (Carmen Brinkcate, klik hier voor contactgegevens). Van haar krijg je te horen op welke dag en tijdstip je mee kunt doen.