Op 17 oktober stond de wedstrijd van SV Delden MA1 tegen SDC '12 MA1 op het programma. De meiden van Delden hadden helaas geen wissels, vanwege blessures en de herfstvakantie.

In de eerste helft waren onze meiden veel aan de bal, maar ze wisten het doel moeilijk te vinden. Van de vele kansen werd er slechts één benut. De keepster van SDC moest vanwege een ongelukkige aanvaring met een speelster van Delden het veld helaas al snel verlaten. Gelukkig voor SDC hadden ze een goede vervangster. Even later ging Yvet met een blessure van het veld en moest Delden met 10 meiden verder. Ook Caby raakte geblesseerd, maar ze verbeet zich en maakte de eerste helft wel vol.

Tijdens de rust bleek de blessure van Caby dermate vervelend, dat ze niet verder kon spelen. Gelukkig was Yvet weer zodanig hersteld, dat zij het veld wel weer op kon. Daardoor heeft Delden de gehele tweede helft heeft met 10 meiden moeten spelen, maar dat was niet te merken aan het spel. Onze meiden kwamen goed op stoom en zes doelpunten volgden. Omdat SDC geen weerwoord had, was de eindstand uiteindelijk 7-0.