Zaterdag 11 april heeft het meiden B-elftal thuis tegen de meiden van De Lutte gespeeld. In de eerste helft wist Delden twee keer te scoren: Marlon en Nicky wisten het net te vinden. In de tweede helft had Delden het moeilijker. De Lutte wist een tegengoal te maken en aasde op de gelijkmaker. Vlak voor het eindsignaal wist Kyra echter de eindstand in het voordeel van Delden te bevestigen: 3-1.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen De Lutte op het programma. Op papier moest Delden vandaag niet al teveel moeite hebben met De Lutte, maar dat viel in de praktijk nogal tegen.

De 1e helft speelde zich vooral af op de helft van De Lutte. Na 12 minuten was het raak voor Delden. Een afstandsschot van 20,5 meter van Marlon zette Delden op een voorsprong, 1-0. Niet veel later kreeg Delden een enorme mogelijkheid om de score uit te breiden en werd een fraaie voorzet van Nicky, (helaas) ruim overgeschoten door Kyra.

Na 29 minuten was het wel weer raak. Hoewel Charlotte 2 keer op de keepster stuitte, was het Nicky die uiteindelijk in de rebound de bal eenvoudig voor open doel kon binnen tikken, 2-0.

De 2e helft bracht Delden zichzelf onnodig in de problemen. Al vrij vroeg in de 2e helft bracht De Lutte met een prachtig afstandsschot over Anne heen de stand op 2-1. De Lutte werd brutaler en dat leverde een 2e helft op waarbij beide teams regelmatig de aanval op zochten.

Lang bleef De Lutte hoop houden op een stuntje, maar 2 minuten voor tijd wist Delden de winst veilig te stellen. Messi laat het regelmatig bij Barcelona zien, maar vandaag was het Kyra die via een solo-actie 1,2,3,4..5 spelers wist te passeren en de actie uiteindelijk afsloot met een doelpunt, 3-1.

Ook vandaag weer een terechte overwinning, maar Delden had het zich vandaag veel makkelijker kunnen maken als ze in de 1e helft zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen.

Ook alle lof voor de Deldense verdediging. Zoals in het hele seizoen al kwam ook vandaag (bijna) niemand door de 'muur' van Pien! Ook de complimenten voor De Lutte dat het Delden in de 2e helft toch nog lastig wist te maken.