klik op de foto voor meer foto's

 

Zaterdag 15 mei speelde het meiden B elftal van SV Delden haar laatste competitiewedstrijd - gewonnen met 3-2 van DOS'37 MB1D - in de nieuwe kleding van sponsor Babydromen.com. Zowel de meiden als Maaike Wessels, eigenaresse van Babydromen.com zijn erg tevreden met de nieuwe kleding.
Waarvoor men terecht kan bij Babydromen.com kan mevrouw Wessels natuurlijk het best zelf vertellen: "Ik ben met Babydromen begonnen omdat het fijn is voor een moeder dat kinderen leuke kleertjes aan hebben. Ik richt me voornamelijk op premature kinderen en heb voor hen merkkleding vanaf maat 38. Ook andere benodigdheden zoals slabbetjes, mutsjes, sokjes en knuffeldoekjes zitten in het assortiment. Verder kun je bij mij terug voor echt leren slofjes/eerste schoentjes van het merk Oxxy. Voor kindjes met slaapproblemen zijn er mooie en goede kwaliteit inbakerdoeken."

Iedereen die wel eens met eigen ogen wil zien wat er zoals verkocht wordt kan Hemelvaartsdag de braderie in Delden bezoeken, want daar zal Babydromen.com ook met een kraampje vertegenwoordigt zijn.