SV Delden is er op zondagmiddag voor de derde keer op rij niet in geslaagd drie punten te pakken. De kersverse kampioen van de Vierde Klasse ging met 3-2 onderuit bij Victoria ’28. Halverwege keken de mannen van Rob Bakker zelfs tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft werd de aansluitng gevonden via treffers van Sven Wold en Colin Verberne, maar een punt pakken lukte niet meer.

 

Trainer Rob Bakker was na afloop dan ook niet te spreken over de prestatie in de eerste helft. Hij noemde het spel van zijn ploeg inspiratieloos. “Het was gewoon heel slecht. We kwamen overal te laat en speelden ver onder de maat. Daarnaast kregen we ook nog eens twee zeer discutabele penalty’s tegen. Maar dat is zeker geen excuus voor het vertoonde spel.”

 

Bakker is wel blij dat zijn ploeg enig herstel toonde in de tweede helft. “In de pauze was ik echt bevreesd voor een afstraffing. Gelukkig hebben we het na de rust beter gedaan en hadden we zelfs nog kansen op meer.” Ergens vindt Bakker het slechte spel voor de pauze ook wel te verklaren. “De druk is er natuurlijk af en dan zie je vaker dat het dan misgaat. Maar je doet jezelf tekort. Voor het duel hebben we dat ook besproken. We willen het seizoen met een goed gevoel afsluiten, dus ik ga uit van herstel in de laatste twee wedstrijden.”