Klik op de foto voor meer foto's.

 

Op de laatste speeldag van het jaar heeft JO17-1 met een 9-3 overwinning op Wilhelminaschool JO17-1 het kampioenschap van de 2e competitiefase gewonnen! 

 
In de 1e fase, de bekerwedstrijden, eindigde JO17 als middenmoter en werd in de 2e fase ingedeeld in de 3e klasse. In deze competitie was het tot het eind toe spannend, omdat de teams allemaal erg aan elkaar gewaagd waren. Met nog één wedstrijd tegoed had het team één punt achterstand op de koploper en een minder doelsaldo, er moest dus gewonnen worden!


In een goedbezochte wedstrijd, ondanks de kou, kwamen de blauw-gelen al snel op achterstand. Nadat de eerste wedstrijdspanning werd overwonnen draaide de score in korte tijd om in het voordeel van SV Delden, ruststand 4-2.

Na rust maakte ‘de school’ snel de aansluitingstrefffer en was de spanning terug in de wedstrijd. Gelukkig herpakten de Deldenaren zich en liepen in het vervolg van de wedstrijd uit naar een 9-3 overwinning. Drie punten en het kampioenschap binnen! Met vier gewonnen wedstrijden en één gelijkspel van de zeven wedstrijden werd SV Delden uiteindelijk ‘herbstmeister’. 

 

Dat werd natuurlijk goed gevierd door het team op het veld, in de kleedkamer en in de kantine. Het feestje werd 's avonds nog even dunnetjes overgedaan bij ‘de wok’. 

 

Klasse gedaan jongens, welverdiend! Gefeliciteerd!