klik op de foto voor meer foto's

 

SV Delden heeft op zondag uitstekende zaken gedaan in de Vierde Klasse B. De ploeg van Rob Bakker had op het eigen sportpark de Mors weinig moeite met tegenstander Rekken SP en zag tevens dat concurrent UDI verloor bij BSC Unisson. Hierdoor gaan de blauw-gelen nu alleen aan kop met 12 punten uit 4 duels.

 

SV Delden nam vanaf de start van de wedstijd het heft in handen en wilde Rekken geen moment het gevoel geven dat er iets te halen viel. Na 12 minuten spelen deelde Scott Wold de eerste tik uit aan de bezoekers door een vrije bal fraai binnen te knallen: 1-0. Delden zette hierna door en wist voor de pauze ook nog de 2-0 op het scorebord te brengen. En opnieuw uit een standaardsituatie. Sven Lutke Willink mocht na een overtreding van de bezoekers namelijk van 11 meter aanleggen en faalde niet. Ruststand: 2-0.

 

Ondanks de comfortabele voorsprong was trainer Rob Bakker halverwege niet helemaal tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. Er werd afgesproken het tempo wat op te schroeven en het Rekken op die manier nog lastiger te maken. Het strijdplan pakte goed uit en Delden creëerde kansen in overvloed. De gasten konden daar nauwelijks iets tegenover zetten. Vier treffers vielen er nog waarvan twee van Scott Wold, die daarmee zijn hattrick compleet maakte. De overige doelpunten, de vierde en de zesde kwamen op naam van Dennis Mirza en Christian Vreriks. Eindstand: 6-0.