SV Delden heeft op zondag zijn ongeslagen status behouden in de Vierde Klasse B. De ploeg van trainer Rob Bakker leed op het eigen Sportpark De Mors wel voor het eerst dit seizoen puntverlies. Het duel tegen Vios Beltrum eindigde in 1-1. Delden staat hierdoor op een tweede plek met 7 punten uit 3 duels.

SV Delden en Vios maakten er in de eerste helft niet bepaald een spektakel van. De ploegen hielden elkaar ook redelijk in balans. Een 0-0 rustsand leek dan ook een logisch gevolg, maar een opleving van SV Delden in de 38e minuut zorgde toch voor een voorsprong. Sven Wold soleerde knap langs een aantal tegenstanders en rondde prima af. Ruststand: 1-0.

Na de pauze gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Delden werd verder teruggedrongen en kwam er maar moeilijk uit. Vooral op het middenveld werd de slag verloren. In de 56ste minuut viel de verdiende 1-1. Vlak daarna was het al bijna 1-2, maar een knappe redding van Twan Eijssink voorkwam dat. Vios bleef in het restant de betere ploeg, maar de beste kans was in de 85ste minuut nog voor Delden. Christian Vreriks zag zijn schot echter net voorlangs gaan. Eindstand: 1-1.