SV Delden 1 is het nieuwe seizoen goed gestart. Op het eigen sportpark De Mors won de ploeg van de nieuwe trainer Rob Bakker met 4-1 van Neede.

SV Delden en Neede maakten er in de eerste helft nog geen spektakel van voor de rijkelijk opgekomen toeschouwers. Neede had het meeste balbezit, maar wist daarmee nauwelijks iets goeds te doen. SV Delden zakte terug, liet de bezoekers komen en kwam er dan met snelle aanvallen uit. Dat resulteerde in de eerste helft in een paar goede kansen om de score te openen. Maar de paal en een uitglijder voor open doel zorgden ervoor dat er halverwege een 0-0 score op het bord stond.

De doelpunten hadden de ploegen bewaard voor de tweede helft. In de 54e minuut was het Colin Verberne, overgekomen van TVO Beckum, de score. Delden kon hierdoor het succesvolle spelletje blijven spelen. De ploeg leunde ook in de tweede helft op de prima verdediging en deed de bezoekers vervolgens pijn in de counter. Na een klein uur spelen verdubbelde Scott Wold de voorsprong: 2-0. Het duel leek hiermee gespeeld, maar Neede kwam in de 65e minuut terug tot 2-1 middels een strafschop. In de 82e minuut zorgde opnieuw Scott Wold voor de bevrijdende 3-1. Broer Sven Wold maakte er vervolgens in blessuretijd ook nog 4-1 van.