SV Delden heeft op zondagmiddag hekkensluiter Tubanters met een enorme nederlaag terug naar Enschede gestuurd. Op sportpark De Mors werd het maar liefst 9-2 voor de blauw-gelen. De uitblinker aan Deldense kant was Sven Wold die vier keer trefzeker was.

SV Delden kende vanaf het eerste fluitsignaal weinig problemen met de hekkensluiter uit Enschede. Toen de doelman van de bezoekers in de 9e minuut een doorgebroken speler van Delden neerhaalde en met rood kon inrukken, werd de opdracht om met een goed resultaat huiswaarts te keren schier onmogelijk. De vrij trap die voortkwam uit de rode kaart werd ook nog eens tot doelpunt gepromoveerd door Sven Lutke Willink: 1-0. Hierna duurde het behoorlijk lang voordat Delden opnieuw een van de kansen wist te benutten. Het was uiteindelijk Sven Wold in de 32e minuut die voor de 2-0 zorgde. Dit werd ook de ruststand.

Vlak na de pauze viel de 3-0 van opnieuw Sven Wold. Tubanter deed hierna iets terug en wist in de 50e minuut de 3-1 op het scorebord te zetten. Een minuut later was het echter alweer de beurt aan Delden. Via Sven Wold, die daarmee zijn hattrick completeerde, werd het in de 51e minuut 4-1. De aanvaller van de thuisploeg was in de 57e minuut ook verantwoordelijk voor de 5-1.

Op het uur wisten de Tubanters hun tweede treffer van de dag te maken, maar een minuut later lag de bal via Niels oude Wesselink ook alweer aan de andere kant in het net: 6-2. Colin Neuber was de architect van de 7-2 en Saïd L'Bouhdidi zorgde voor de 8-2. Laatstgenoemde scoorde ook de negende en laatste treffer van de middag. Eindstand: 9-2.