SV Delden is op zondagmiddag tegen een flinke nederlaag aangelopen tegen koploper KOSC. Op het eigen sportpark De Mors werd het 2-5 voor de bezoekers uit Ootmarsum. Delden blijft ondanks het verlies vierde terwijl KOSC haar koppositie verstevigt.

De ploegen waren in de eerste helft goed aan elkaar gewaagd. Het was Delden dat na 20 minuten spelen op voorsprong kwam via Sven Lutke Willink. Nog voor het half uur wist KOSC de stand echter alweer gelijk te trekken. De blauw-gelen kregen voor de pauze nog twee uitgelezen kansen om weer op voorsprong te komen, maar het doel werd niet gevonden. Ruststand: 1-1

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde en zochten beide ploegen naar de voorsprong. KOSC sloeg in de 55e toe en zorgde voor de 1-2. Delden kreeg op het uur weer een prima kans, maar zag de inzet op de paal belanden. Delden bleef het wel proberen, maar zag dat de bezoekers een kwartier voor het einde op 1-3 kwamen. Hiermee was het verzet gebroken en vielen ook nog de 1-4 (78e minuut) en de 1-5 in de slotminuut. Delden deed in de blessuretijd nog iets terug uit een strafschop. Sven Lutke Willink schoot de bal binnen en bepaalde de eindstand zo op 2-5.