klik op de foto voor meer foto's (ivm de slechte weersomstandigheden was het niet mogelijk een behoorlijke reportage te maken )

SV Delden 1 heeft op zondagmiddag de volle buit gepakt in de ontmoeting met EMOS. Op het eigen sportpark de Mors werd het 4-3 voor de ploeg van Wouter Kwakkenbos. Delden blijft hierdoor bovenin de subtop meedraaien.

De blauw-gelen hadden het in de eerste helft lastig met het stugge EMOS. Desondanks was het wel de thuisploeg dat de score opende. Een snelle uitbraak over de rechterflank werd in de 13e minuut prima afgerond door Christian Vreriks: 1-0. Lang kon Delden echter niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later stond het namelijk alweer 1-1. In de 32e minuut werden de zorgen voor Delden nog groter. Na een misverstand in de verdediging kon EMOS de 1-2 binnenwerken. Dit bleek ook de ruststand.

Delden kwam na de pauze goed uit de startblokken en ging direct opzoek naar de gelijkmaker. Deze viel al in de 48e minuut door Scott Wold. De thuisploeg wilde hierna doordrukken. In de 55e minuut was het bijna raak, maar de lat voorkwam een Deldense treffer. Ook in het vervolg van het tweede bedrijf was Delden de bovenliggende partij, maar wist het de mogelijkheden niet te verzilveren. Tot de 85e minuut toen Scott Wold opnieuw wist te scoren. Delden leek hiermee de zege binnen te hebben maar vlak voor tijd wist EMOS de stand weer gelijk te trekken: 3-3. Een laatste offensief bracht Delden toch de drie punten. Scott Wold was dit keer de aangever en broer Sven kopte de 4-3 tegen de touwen in de extra tijd.