Delden ging prima van start in het uitduel en keek al na een kwartier spelen tegen een 0-2 voorsprong aan. Scott Wold was in beide gevallen de doelpuntenmaker. De 0-1 viel na een prima aanval in de 5e minuut. De 0-2 na een prachtige counter in minuut 13. De thuisploeg had duidelijk moeite om te gaan met de achterstand en pakte in de 37e minuut een rode kaar (2x geel). In de 44e minuut mocht ook een tweede speler van de thuisploeg inrukken (direct rood).

Na de pauze gooide Delden het duel snel in het slot. Christian Vreriks zorgde in de 52e minuut voor de 0-3 na een mooie combinatie. Een kwartier voor tijd knalde Scott Wold op doel en kon broer Sven de 0-4 binnenwerken. Het slotakkoord was voor Sven Lukte Willink die vlak voor het eindsignaal de stand bepaalde op 0-5.