SV Delden 1 heeft zondag 10 februari goede zaken gedaan voor de ranglijst. In een matig duel op sportpark De Mors rekenden de mannen van Wouter Kwakkenbos in eigenhuis af met Zenderen Vooruit: 2-1. SV Delden staat nu eerste en heeft net zoveel punten als nummer 2 KOSC. De blauw-gelen hebben echter een duel minder gespeeld. Op plek drie staat RSC met twee punten minder dan SV Delden, maar de ploeg die op zondag won van Rood Zwart heeft nog wel een duel tegoed.

De toeschouwers kregen op zondag een matige wedstrijd voorgeschoteld. Het begin was nog wel aardig en SV Delden kwam al na 8 minuten spelen op voorsprong. Een mooie aanval over rechts werd uiteindelijk afgerond door Sven Lutke Willink: 1-0. Dit bleek direct het hoogtepunt van de eerste helft. SV Delden raakte in de 18e minuut nog wel een keer de paal, maar verder was er weinig te beleven.

In het tweede bedrijf veranderde daar niet veel aan. SV Delden hield een overwicht, maar haalde nooit het gewenste niveau. In de 65e minuut leek het duel beslist te worden toen Christian Vreriks van grote afstand knap raak schoot: 2-0. Zenderen ging hierna op zoek naar de aansluitingstreffer en kreeg ook kansen. Een treffer bleef lang uit waardoor SV Delden zonder problemen de eindstreep leek te halen. De 2-1 in de 88e minuut zorgde er toch nog voor dat SV Delden alle zeilen moest bijzetten. De finish werd tot opluchting van het team uiteindelijk zonder kleerscheuren gehaald. Eindstand: 2-1.