klik op de foto voor meer foto's

SV Delden 1 heeft zich donderdagavond 17 mei beloond voor het goede seizoen. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos won het thuisduel tegen kampioen Rietmolen met 2-1 en is daardoor zeker van minimaal de derde plek in de eindrangschikking. Deze positie geeft de Deldenaren recht op het spelen van nacompetitie en dus behoort promotie naar de vierde klasse tot de mogelijkheden.

De toeschouwers op sportpark De Mors kregen een matige eerste helft te zien waarin geen van beide ploegen het verschil kon maken. De ruststand van 0-0 was dan ook een logisch gevolg. Na de pauze kwam SV Delden beter in de wedstrijd en had ook al snel een voorsprong te pakken. De scheidsrechter zag een overtreding op Sven Wold en gaf de thuisploeg een strafschop. Deze werd in de 49e minuut feilloos binnengeschoten door Joost Hendrikse. Vlak daarna was het weer raak. Dit keer door een prachtige uithaal van Scott Wold. Vlak voor het einde deed de Rietmolen nog wel iets terug, maar de drie punten bleven in Delden.