SV Delden 1 heeft zondag 13 mei een grote zege geboekt op Vosseveld. Op het eigen sportpark De Mors werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos. Halverwege was het duel al lang en breed gespeeld en stonden de blauw-gelen al op een 5-0 voorsprong. Na de rust kwamen daar nog drie treffers bij. Opvallend was dat SV Delden vorige week in het inhaalduel tegen Vosseveld veel meer moeite had met de ploeg uit het Gelderse buurtschap. Toen won SV Delden nipt met 1-2.

Zondag hadden de bezoekers echter geen schijn van kans. Al na vijf minuten spelen bracht Christian Vreriks de thuisploeg aan de leiding. Sven Lutke Willink verdubbelde de voorsprong in de twaalfde minuut. Weer vijf minuten later zette Sven Wold zijn team op 3-0 en besliste daarmee de wedstrijd. De gifbeker was voor Vosseveld echter nog niet leeg. Sven Wold en Joost Hendrikse zorgden nog voor de pauze voor een 5-0 tussenstand.

In de 52e minuut was het Hendrikse die met zijn tweede treffer van de dag de score verder uitbouwde: 6-0. Sven Lutke Willink zorgde niet veel later voor de 7-0 en nog voor het uur completeerde Hendrikse zijn hattrick: 8-0. SV Delden vond het hierna wel mooi geweest en na wat gas terug. Ook werd er volop gewisseld waardoor er in het restant niet meer werd gescoord.