SV Delden 1 heeft zondag 25 maart de vierde plek op de ranglijst met succes verdedigd. Op het eigen sportpark De Mors werd Haaksbergen met 3-1 verslagen. Makkelijk ging het zeker niet. Na een 1-1 ruststand, nam SV Delden pas in de slotfase afstand: 3-1.

SV Delden begon uitstekend aan de wedstrijd en was in de eerste 20 minuten eigenlijk heer en meester. De ploeg van Wouter Kwakkenbos kwam ook al na 7 minuten spelen op een verdiende voorsprong via Scott Wold. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong. Haaksbergen kwam namelijk een minuut later alweer op 1-1. In het tweede deel van de eerste helft zakte SV Delden wat weg en kregen ook de gasten ruimte om te voetballen. Gescoord werd er niet meer. Ruststand: 1-1.

In de tweede helft nam SV Delden het heft weer in handen. De thuisploeg kreeg een aantal goede kansen om weer op voorsprong te komen, maar het doel werd niet gevonden. Ondanks het overwicht moest SV Delden ook oppassen om niet tegen een counter van Haaksbergen te lopen. De bezoekers kwamen er namelijk af en toe gevaarlijk uit. In de 80e minuut viel toch de bevrijdende en verdiende 2-1. Een speler van Haaksbergen maakte hands in het strafschopgebied en SV Delden kreeg een penalty. Het was opnieuw Scott Wold die de trekker overhaalde: 2-1. Vlak voor het einde viel ook nog de 3-1. Deze kwam op naam van Joost Hendrikse.