klik op de foto voor meer foto' s

SV Delden 1 heeft op zondag 11 maart een belangrijke zege geboekt. De blauw-gelen wonnen in eigen huis met 2-1 van DEO 1 door een late treffer van Scott Wold. Halverwege stond er een 1-1 op het scorebord. Het is voor SV Delden de eerste zege van 2018.

De ploegen waren in de eerste helft goed aan elkaar gewaagd en kansen waren er aan beide zijden te noteren. De bezoekers waren aanvankelijk het gelukkigst en kwamen na 33 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. SV Delden drong hierna aan en ging opzoek naar de gelijkmaker. Deze viel nog voor de rust door Erwin Morsink. Ruststand: 1-1.

Na de pauze nam SV Delden het heft in handen en creëerde in een kwartier tijd een hand vol goede kansen. Gescoord werd er echter niet waardoor ook DEO hoop bleef houden op drie punten. SV Delden bleef in het vervolg de betere ploeg en kreeg vlak voor tijd loon naar werken. Scott Wold speelde zich goed vrij en knalde de bal in de 88e minuut tegen de touwen. Eindstand: 2-1.